EXCLUSIV Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, ATAC fără precedent la primarul Nicolae...

EXCLUSIV Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, ATAC fără precedent la primarul Nicolae Robu. De ce îl numeşte „mincinos patologic”

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Primarul Nicolae Robu a atacat, din nou, PSD Timiş, în cadrul unei conferinţe de presă. Vorbind despre Spitalul de Copii din Timişoara, Robu a declarat că pesediștii care au deținut funcții la nivel central „nu au făcut nimic pentru Timișoara, ba dimpotrivă, cred că au și pus umărul să și boicoteze orașul, aceștia sunt oamenii. (…) Îmi pare foarte rău de simpli cetățeni care au o orientare social-democrată ca orientare politică, îmi pare rău de acești simpli cetățeni, oameni de bună-credință, oameni pentru care am tot respectul încă o dată și care și ei mă apreciază și mă respectă. Îmi pare rău că uneori pot fi intoxicați de acești indivizi de o cumplit de joasă speță care conduc acest partid, care mint cu o nerușinare ieșită din comun, care au creat orașului Timișoara o imagine negativă non stop ca apoi să mă poată acuza pe mine, care au dus în derizoriu – au încercat, că nu reușesc, evident – să ducă în derizoriu toate realizările Timișoarei ceea ce nu s-a mai întâmplat niciunde în țara asta.


Nimeni nu a mai făcut așa ceva. (…) PSD Timiș s-a manifestat ca cel mai mare dușman al Timișoarei la nivel de creare a unui imagini negative a orașului și la nivel de boicot a proiectelor Timișoarei. Nu că nu au ajutat, nu că nu au rezolvat nimic. Păi de ce nu are Timișoara centură? Robu trebuia să facă centura? Robu s-a angajat că va face ca primar toate diligențele pentru a se realiza centură. Nu e o nerealizare a lui Robu, este o nerealizare a celor care au fost la guvernare, iar PSD eu cred că în mod dinadins a făcut să nu fie prinsă centura Timișoarei inițial nici măcar în Masterplan, după cum vă aduceți aminte, tocmai pentru a se putea intoxica populația cu ideea că Robu ar fi trebuit să facă centura și iată că nu au făcut-o”.

Şeful PSD Timiş a răspuns acuzelor făcute de Robu, printr-o declaraţie extrem de agresivă la adresa edilului. „Dacă asta afirma în mod nemernic domnul Robu, deja discutăm de un mincinos patologic. La votarea Masterplanului domnul Robu nu a fost prezent la Bucureşti. Mai mult, niciun reprezentant din partea Primăriei Timişoara nu a fost trimis acolo pentru a susţine cauza oraşului nostru, în condiţiile în care primari din toată ţara, indiferent de culoarea politică sau de dimensiunea oraşelor pe care le conduc, au venit la Bucureşti să ceară bani pentru proiectele lor. Dacă includerea Centurii de Sud în Masterplan este meritul cuiva, este meritul parlamentarilor, al parlamentarilor PSD care au susţinut cauza oraşului. Eu înţeleg ipocrizia, dar de aici până la a minţi cu nesimţire, e cale lungă”, a spus Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.