Explicațiile lui Florin Marin după eșecul care o plasează pe ACS Poli...

Explicațiile lui Florin Marin după eșecul care o plasează pe ACS Poli în zona ”roșie”. Ce a spus despre posibilele jocuri de culise din play out

2
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (13)

ACS Poli Timișoara a rămas fără succes afară. Mai mult, eșecul de la Craiova i-a lăsat pe bănățeni într-o postură dificilă, pe penultima poziție a play out-ului. Tehnicianul Florin Marin nu s-a arătat foarte îngrijorat de situația actuală din clasament, considerând că distanța față de echipele din Ilfov e foarte mică.

0-1 la Craiova o lasă pe ACS Poli pe loc retrogradabil după trei runde de play out. ”Pentru toți care suntem implicați la această echipă există o presiune.


Am făcut o primă repriză modestă, Craiova ne-a surprins prin agresivitate, prin determinare, a pus presiune, dar nu și-a creat ocazii de gol. Am făcut apoi o repriză bună, am avut patru ocazii imense, unele unu la unu, nu am reușit însă să marcăm”, a declarat Florin Marin pentru DigiSport.

”Bărbuț a intrat foarte bine în joc, e un jucător de calitate, de explozie. A avut ocazii mari, dar nu a înscris… Lupta e foarte strânsă. Au câștigat și Chiajna și Voluntari în deplasare, puncte importante, dar e diferență de doar un punct față de ei… Și noi înainte cu două etape am avut avantaj. Nu am putut câștiga cu CFR, un meci care trebuia câștigat, după ce am avut două goluri. În continuare orice meci e dificil, diferența e mică între echipe”, a mai spus tehnicianul bănățenilor pentru aceeași sursă.

Întrebat dacă crede că totul se dispută corect pe gazon după rezultatele surprinzătoare ale Chiajnei și Voluntariului, 3-0 la Botoșani, respectiv 1-0 la Iași. Florin Marin susține că nu sunt motive de suspiciune: ”Jocurile s-au disputat corect, la intensitate maximă. Important e să nu pierzi, să câștigi sau să faci meci egal în aceste jocuri”.

2 COMENTARII

  1. incredibil, mai are si sfaturi: joc egal sau cistigi, cind noi facem joc egal dupa 2-0 si urmatorul meci il pierdem. Belu a fost din nou „jucatorul meciului”, bezmetic in atac si inexistent in aparare. pentru un fundas nu e chiar fisa postului. adevarul e ca nu te mai poti uita la ce joaca astia pe teren. in urmatoarele meciuri Torres e suspendat, are o granada de mijlocasi si atacanti pe care i-a cumparat si nici un fundas central sau lateral dreapta. halal antrenor si director sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.