FABULOS Tatăl fostului prefect Ovidiu Drăgănescu, jefuit de ZECE ori în tramvai....

FABULOS Tatăl fostului prefect Ovidiu Drăgănescu, jefuit de ZECE ori în tramvai. Cum acţionau hoţii şi ce le transmite acesta oamenilor legii

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

Caz incredibil la Timişoara unde un vârstnic a fost prădat de hoţii care îşi fac de cap în tramvaiele Regiei Autonoma de Transport Timișoara nu o dată, nu de două ori, ci de… zece ori. Este vorba despre tatăl, fostului prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care a şi postat informaţia pe Facebook. „Este a zecea oară când tatăl meu e jefuit în tramvai în Timişoara. De data asta a urcat în stația din Piaţa Traian spre centru.


Cinci hoți, 4 bărbați şi o femeie, profitând de bătrânețea şi boala lui i-au tăiat punga în care se afla geanta şi au luat portmoneul. De data asta negăsind nimic l-au returnat. Primăria, poliția locală, poliția municipiului ce fac?? Sunt buni doar pentru a pune amenzi pe parbrize? Altceva nu ştiu să facă sau nu au curaj? Se aude? Ce noroc aveți că nu mai sunt prefect!”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că deşi primarul Nicolae Robu, coleg de partid cu Drăgăneascu, a promis sporirea siguranţei pasagerilor RATT, până acum doar un tramvai a fost dotat cu camere de filmat. De asemenea şi vehiculele Armonia, tramvaie reabilitate, care nu circulă însă pe toate liniile, sunt dotate cu camere de filmat. Mai merită amintit şi că în timp ce oamenii sunt jefuiţi în tramvaie, agenţii de la Poliţia Locală sunt trimişi de primarul Nicolae Robu să păzească flori, palmieri sau pasajul Michelnagelo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.