Fata de 17 ani VIOLATĂ în Parcul Botanic din Timișoara, internată la...

Fata de 17 ani VIOLATĂ în Parcul Botanic din Timișoara, internată la Spitalul de Copii. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

parcul botanic 2

Fata de 17 ani violată, ieri, în plină zi, în Parcul Botanic din Timișoara este în continuare în stare de șoc. Adolescenta a ajuns la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, aseară, cu sângerări masive, după ce a fost bătută și agresată sexual de un necunoscut, în timp ce traversa parcul aflat chiar în centrul orașului.

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, a declarat pentru Pressalert.ro că fata este în continuare internată în unitatea medicală.

„În cursul zilei de ieri seară a sosit, adusă dintr-unul dintre parcurile centrale ale Timișoarei, o fetiță cu o sângerare vaginală.


A fost preluată de serviciul de urgență și mai apoi investigată în chirurgie și, bineînțeles, cu prezența medicului ginecolog. Este o leziune vaginală cu sângerare, care nu a necesitat intervenția chirurgicală. Fata este în acest moment internată, în afara oricărui pericol, cu o stare bună și va beneficia de asistență psihologică în următoarea perioadă. Poliția va face investigațiile corespunzătoare ca să se vadă ce s-a întâmplat”, a precizat Mihai Gafencu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.