Fenomen meteo MISTERIOS: ploaie de nămol, noaptea trecută. Ce explicație au specialiștii

Fenomen meteo MISTERIOS: ploaie de nămol, noaptea trecută. Ce explicație au specialiștii

1
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2016-03-01 at 09.32.57

Fenomen inexplicabil: a plouat noaptea trecută cu noroi. În lipsa unor explicații din partea specialiștilor, arădenii au avansat diverse teorii. Ploaia cu nămol i-a uimit pe arădenii care s-au trezit în această dimineață cu ferestrele pline de zoaie. Unii spun că ar fi vorba de o furtună de nisip, în care praful a fost plimbat prin atmosferă, mii de kilometri.


Alții pun fenomenul meteo ar fi fost cauzat de cenușa CET-ului.

Fenomenul meteo a fost semnalat și la Timișoara. ”Mi-am găsit dimineața mașina toată stropită”, ne-a spus un timișorean.
“Am văzut că e ceva pe parbriz, fiindcă foarte greu l-am șters, tot timpul curgea apa, mizeria, parcă mergeam în spatele unui camion. Posibil de la poluare, să fi fost și ceva furtuna de nisip. Am observat pe parbriz: se vede, ca o depunere, mai ales unde nu merg ștergătoarele, e ca un mâl, așa e, ca un mâl” – spune un conducător auto, citat de Aradon.ro.

Arădenii surprinși de ploaie pe stradă, nepregătiți cu umbrele sau pelerine, au ajuns acasă cu hainele murdare, de parcă s-ar fi bătutu în noroi.

Zilele acestea Europa e traversată de un nor de praf saharian, la mii de metri altitudine. Datorită ploii acesta a fost sesizabil, altfel trecea neobservat.

Sursa foto: Aradon.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.