Firmele din Timiș, invitate de Camera de Comerț să participe la cel...

Firmele din Timiș, invitate de Camera de Comerț să participe la cel mai mare târg din Marea Britanie dedicat unui stil de viață sănătos (P)

0
DISTRIBUIȚI

targ londra produse bio

Târgul Internațional de Produse Naturale și Organice, cel mai mare eveniment din Marea Britanie dedicat unui stil de viață sănătos, îți deschide porțile la mijlocul lunii aprilie. Firmele interesate să participe la acest târg sunt invitate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să ia parte la o misiune economică de vizitare a evenimentului care se va desfășura în perioada 16 – 20 aprilie, la Londra.

La „Natural and Organic Producs Europe” sunt așteptați să participe peste 600 de expozanți și 10.000 de vizitatori.


Vor fi prezentate o gamă variată de produse alimentare, cosmetice și produse de igienă, articole de eco – gospodărie, dar și medicamente pe bază de plante și remedii homeopate.

Pachetul de servicii oferite de CCIAT firmelor interesate să participe la misiunea economică din Marea Britanie cuprinde: transport cu avion, transferuri aeroport-hotel-aeroport, cazare patru nopți în hotel 4*, asistență în organizarea deplasării și însoțitor la grup de nouă persoane. Termenul de înregistrare al participanților este 4 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.