Florin Marin, DEMIS de la ACS Poli. UPDATE 2 Nicolae Robu confirmă...

Florin Marin, DEMIS de la ACS Poli. UPDATE 2 Nicolae Robu confirmă și anunță de la ce antrenor important așteaptă răspuns

1
DISTRIBUIȚI

lot acs poli (25)

ACS Poli a ajuns pe loc retrogradabil direct după ultimele jocuri. Eșecul de la Craiova se pare că a fost decisiv pentru demiterea lui Florin Marin de la clubul timișorean. Informația nu a fost confirmată încă oficial de club. Primarul Nicolae Robu a postat însă mai târziu un mesaj, cu mai multe detalii, pe pagina sa de Facebook.

Prima dată informația că Florin Marin nu mai e antrenorul bănățenilor a apărut pe pagina oficială a ”Asociației Suporterilor Poli Timișoara”. De altfel, aceeași sursă a postat ieri un comunicat virulent în care tehnicianul Florin Marin era principala țintă. ”Chiar este totul doar un teatru ieftin pentru noi, suporterii proşti rămaşi alături de echipă, şi în spate jocurile deja au fost făcute în alte scopuri politice ca să retrogradăm şi să ne desfiinţăm mimând că jucăm fotbal şi privindu-l zilnic pe Florin Marin cum ne prosteşte pe faţă? Ce mai trebuie să se întâmple ca să îl daţi afară pe acest epigon mincinos numit Florin Marin? Până când?”, se arată în acesta.

Informația ne-a fost parțial confirmată de surse din club.


Managerul sportiv Daniel Stanciu, practic singurul conducător executiv al lui ACS Poli, nu a putut fi contactat. În schimb, el a confirmat informația conform paginii emisiunii ”Divizia locală”, de la Digi 24 Timișoara.

UPDATE Daniel Stanciu a revenit cu un telefon în care a a spus că ”nu am confirmat nimic” și că lucrurile legate de soarta antrenorului ”se vor stabili în această după amiază”. El aflându-se într-o ședință mai devreme.

UPDATE 2 Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a postat un mesaj amplu pe Facebook, în care anunță despărțirea de Florin Marin și negocierile cu Cosmin Contra.

”În situația creată, inevitabil, a sosit vremea despărțirii de Florin Marin. Eu îi mulțumesc d-lui profesor Florin Marin pentru strădanii și pentru înțelegerea amiabilă, în respect reciproc, a nevoii de schimbare.

Încă nu avem o variantă de continuare. Prima opțiune, pentru mine, este, în continuare, Cosmin Contra. Am discutat astăzi cu dânsul și mi-a cerut păsuire până diseară, eventual până mâine dimineață. Am fost de acord, așteptăm răspunsul său ferm până mâine la ora 10.00”, a scris Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Pe unde a trecut acest F. Marin, a retrogradat toate echipele, nu vad ce scapare mai poate avea Poli cu un lot batrin si obosit. D.Stanciu, trebuie sa plece odata cu F. Marin, el este principalu vinovat de situatia echipei, a achizitionat jucatori fara valoare iar in curte la noi avem juniori mai buni decit ce a adus !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.