Florin Marin, după egalul din Ilfov: ”Jucătorii au atitudine, asta contează”. Ce...

Florin Marin, după egalul din Ilfov: ”Jucătorii au atitudine, asta contează”. Ce a spus tehnicianul lui ACS Poli despre alegerile din atac

0
DISTRIBUIȚI

acs poli giarmata (2)

ACS Poli a început play out-ul cu o remiză albă pe terenul Concordiei Chiajna. Tehnicianul Florin Marin a vorbit după meci despre problemele din atac, dar a subliniat că are încredere în continuare că echipa sa nu va pica de pe prima scenă.

Florin Marin a început jocul de la Chiajna fără atacant de meserie iar bănățenii au încheiat jocul fără cei mai ofensivi oameni de pe teren, Bărbuț și Goga fiind eliminați.


”…Bărbuț a mai fost folosit în atac, Elek a fost suspendat, Prince Rajcomar a fost accidentat și nu am avut soluții pe acea poziție. Goga a intrat bine în repriza a doua, dar a făcut și el acea greșeală, un atac prin imprudență și am rămas în nouă”, a declarat Florin Marin pentru Digi Sport.

Experimentatul antrenor rămâne optimist: ”Eu sunt convins că vom scăpa de la retrogradare. Jucătorii au atitudine foarte bună, se concentrează, se bat pentru rezultat și asta contează foarte mult… Nu știu dacă vine americanii, eu am încredere în domnul primar Robu, în domnul Bojin… Sunt convins că vor fi alături de noi în continuare”.

De partea cealaltă Concordia e într-o situație și mai dificilă, are 10 puncte (cu patru mai puține decât ACS Poli) și ocupă penultima poziție în clasamentul play out al Ligii I, una direct retrogradabilă. ”Am făcut o repriză bună, am avut 6-7 ocazii. Eu cred că va veni și victoria… Tactic în prima repriză am pus Timișoara în dificultate. Ne-a lipsit golul, trebuia să închidem jocul în prima parte. Azi nu am făcut un joc rău”, a spus Adrian Falub pentru aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.