Florin Marin, supărat după finalul de pomină cu CFR Cluj: ”Sunt și...

Florin Marin, supărat după finalul de pomină cu CFR Cluj: ”Sunt și eu vinovat!”. Cum își explică tehnicianul lui ACS Poli haosul din prelungiri

2
DISTRIBUIȚI

acs poli giarmata (2)

ACS Poli a cedat în mod uluitor două puncte cu CFR Cluj după un final uluitor de meci. Antrenorul bănățenilor, Florin Marin, s-a arătat dezamăgit de cum s-au întors lucrurile împotriva echipei sale, care la intrarea în prelungiri avea om în plus și două goluri avantaj pe tabelă.

Tehnicianul a adus aminte și de faza golului din acțiune refuzat lui Zicu în partea a doua. ”Normal că sunt dezamăgit, supărat, am controlat jocul, CFR-ul nu a avut nicio ocazie de poartă când eram la egalitate numerică, i-am surprins pe contraatac, ne-am organizat bine în defensivă. Am înțeles că a fost valabil golul lui Zicu. Dar în inferioritate numerică CFR-ul a avut ocazii, am făcut un pas în spate, sigur că au intervenit greșeli”, a declarat Florin Marin.

Schimbările nu au adus ceea ce se așteptau gazdele, mai mult, se pare că a fost și primul meci ”pe minus” și pentru Ram Strauss. ”Am fost obligat să fac schimbare, Scutaru nu se simțea bine, am pierdut mijlocul terenului.


L-am retras pe Melinte fundaș. Am introdus doi jucători de atac să păstreze mingea…”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli.

Întrebat de cauzele micului dezastru din final, Florin Marin a precizat printre cauze: ”teama, să păstrăm rezultatul. Nu am mai ținut mingea și ei au pus presiune… Sunt două goluri care puteau fi evitate… pe colțul scurt”.

Tehnicianul nu se scoate din ecuația vinei pentru cele două puncte pierdute la ultima fază. ”A doua zi voi vorbi cu jucătorii, noi suntem de vină, inclusiv eu, am avut jocul în mână, și am pierdut două puncte importante. Îmi reproșez că am făcut pasul înapoi și nu am mai pus presiune, nu am folosit omul în plus. Dacă stăm și analizăm CFR-ul, e o echipă puternică, care putea juca în play-off înainte de meci era mulțumit cu un punct, veneau după o serie de rezultate bune, o echipă puternică, omogenă, cu jucători de calitate. Dar după desfășurarea jocului meritam să câștigăm clar”, a conchis Marin.

Conceicao: ”Nu mai speram”

Antrenorul lui CFR Cluj e încântat bineînțeles de punctul smuls în extremis. ”A fost un joc dificil. Pe un teren destul de greu de jucat, cu un adversar dificil, mai ales prin maniera de joc. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru astfel de momente ale gazdelor. Echipa mea s-a descurcat până la primul gol încasat. Timișoara a jucat mai bine, ăsta e adevărul. Pe final echipa a marcat. Am reușit apoi să creăm presiune pe adversar. Bud și Nouvier au intrat pentru prospețime. Am reușit un punct important. Acesta e fotbalul…. La 2-0 în prelungiri nu mai speram. La pauză gândeam că e posibil”, a declarat Antonio Conceicao.

2 COMENTARII

  1. Doua golurii pe coltul scurt ..adica lau gaurit pe Strauss .. el dormea ca stalpu in poarta ..ce boi sunt unii de la Poli ,,adica Stanciu si Flocea astia ceau adus din nou numai lepre .. si gloabe … acuma urmeaza sal bage in poarta pe alt Bou adus de Oprea cu surle si tranbite pe Gomis negrotelu care e slab slab veniti la antrenamente sal vedeti ,,e sub orice critica ,,, Chiajna a batut in seara asta pe Craiova ,,, deci e groasa ca noi nustim daca mai batem pe cineva ????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.