ATAC fără precedent la adresa lui Marian Vasile: „Lingăul greţos care-şi face...

ATAC fără precedent la adresa lui Marian Vasile: „Lingăul greţos care-şi face selfie-uri la înmormântări”. Vezi cine este autorul

10
DISTRIBUIȚI

Capture

Atac extrem de dur lansat, în această seară, la adresa lui Marian Vasile, care, după  finalizarea procedurilor de selecţie a favoritului în cursa internă a PNL pentru desemnarea candidatului la şefia CJT a ajuns de pe locul 15 pe poziţia a treia. Cel care l-a luat ca „ţintă” pe Facebook pe cel care era fovoritul lui Nicolae Robu este fostul său coleg liberal Ciprian Jichici, demisionar din partid.

„O confirmare tristă şi plină de amărăciune a faptului că am luat decizia corectă de a părăsi anul trecut PNL.


Ceea ce s-a întâmplat azi consfiinţeşte faptul că organizaţia şi mai ales cei care fac parte din aşa-zisa ei conducere, nu mai au absolut niciun cuvânt de spus. Dincolo de ierarhia în sine, îmi depăşeşte total întelegerea modul în care a fost acceptată paraşutarea pe locul 3 a lingăului greţos care-şi face selfie-uri la înmormântări. Dacă prin absurd, lacheul de serviciu al ilustrului nostru primar ajunge şi preşedinte de Consiliu Judeţean, ne merităm cu toţii soarta şi porţia dublă de respect. Cât despre alternativa iniţială, no comment. Important este că PNL şi-a rupt cămaşa de pe el cu criteriile de integritate”, a scris Jichici.

Fostul membru PNL nu este la primul atac la adresa conducerii PNL Timiş, acesta numindu-l recent pe primarul Nicolae Robu ca fiind „laş”, „ipocrit” şi „incapabil” să fie conducător.

Deşi am cerut un punct de vedere din partea lui Marian Vasile pe acest subiect, până la ora redactării acestui material acesta nu ne-a oferit niciun răspuns.

10 COMENTARII

  1. cred ca sint altii mai buni ca voi dar ii neglijati nui luati in considerare , uitativa atenti la iei studuiati au mentalitate grea dau cei mai bun celui care viziteaza timisoara piinea si sarea , la primire ducetiva si in alte tari si vedeti de fapt stiti cine le ofera cei mai bun unor necunoscuti , dupa parerea mea nui cunosc dar cred ca nus buni sanatate si nu uitati FRONTUL DEMOCRAT ROMAN furat de petrisor morar lorin furtuna si mircovici nicolaie .TRAIOASCA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN MOARTE TIRANILOR DATI CASETA REVOLUTI ASA CUM A FOST IN PLOIESTI SI TIMISOARA 22 DECEMBRIE 1989 .

    • Oricum vor fi jocurile facute pana atunci cu mult si constantin degeaba se mai agita ca tot nu va merge el, macar sa fie destept si ca pe viitor sa taca

    • Stimati colegi liberali ,cred ca este un minus pentru miscarea liberala daca spunem ca Popoviciu e candidatul nostru la sefia CJT.Nu vad o mare diferenta dintre Bojin si Popoviciu ,amandoi sunt clienti DNA,iar sa nu uitam ca in urma cu 2-3 ani Popoviciu era cel care certa si vroia sa pedepseasca 2 politisti care au avut curaj sa-l opreasca pe drumul Timisoara -Lugoj cand circula cu autovehiculul prefecturii ,UN SUBIECT CARE AR TREBUII ANALIZAT DE DNA SI PRESA SAU DISCUTAT CU CEI 2 POLITISTI care se pot asemana cu AG.GODINA

  2. Un selfist ca si marian ar fi indicat ca si consilier judetean nu ca si presedinte, este prea infatuat el sa fie acolo.uitatnd de unde pleaca numai ordine da un pacalici un mincinos

  3. Lasa mai copile ca toti sunteti la fel ,parca sunteti clonati dupa un tipar.Ganditi-va la ce calitati comune aveti. Ce stanga ? Ce dreapta ? Voi toti faceti aceiasi politica ,a marelui NIMIC ridicat in slavi .Dupa 4 ani de mandat rezulta NIMIC,desi voi ,,politicienii” prezentati ,CHIPURILE,marile realizari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.