Gentlemenii de la Timișoara Saracens au continuat tradiția. Au dăruit flori bănățencelor...

Gentlemenii de la Timișoara Saracens au continuat tradiția. Au dăruit flori bănățencelor de Ziua Femeii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1004205250">

rugby tim 8 martie (25)

La fel ca în anii trecuți rugbiștii bănățeni au sosit la mall-ul din Orașul de pe Bega pentru a dărui flori de 8 Martie. Elevii lui Grainger Heikell au avut cu ce să se prezinte în fața doamnelor și domnișoarelor după un an prodigios, au împărțit nu mai puțin de 300 de lalele.

Câte 100 de lalele pentru fiecare trofeu cucerit în 2015 a fost explicația numărului magic de flori ales pentru timișorence. La acțiunea de la mall s-au prezentat atât jucători tineri, cât și cei deja consacrați, atât români, cât și străini, jucători mai vechi sau mai noi la Timișoara Saracens RCM.

Rugbiștii s-au întâlnit chiar și cu componente ale echipei de fotbal feminin CFR. Dar nici doamnele mai în vârstă nu au fost neglijate. ”E frumos, e bine să vezi că se dăruiește dragoste celor care ne aduc pe lume. Noi (n.r. neozeelandezii) nu sărbătorim 8 Martie, dar se sărbătorește Ziua Mamei în luna mai. Soția mi-a spus puțin despre sărbătoare. Eu muncesc în Timișoara și așa am găsit pe cineva care mi-a plăcut. Femeile cărora le-am dăruit flori au apreciat mult gestul”, a spus Moala Viliami.

Alături de el au mai fost prezenți printre alții Țăruș, Halalilo și Gabriel Conache, care s-a obișnuit cu tradițiile respectate de club. ”Le urăm tuturor doamnelor, domnișoarelor, mamelor, la mulți ani! E o sărbătoare, le dăruim o floare din partea echipei și dacă binevoiesc să vină la stadion e o plăcere pentru noi să avem cât mai mulți spectatori”, a precizat Gabriel Conache.

Rugbiștii timișoreni încă se bucură de perioada precompetițională. Primul joc oficial va fi sâmbătă, 26 martie, cu Baia Mare în Cupă. Meciul se va desfășura foarte probabil de la ora 19.00, în nocturna arenei ”Dan Păltinișanu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.