Nicolae Robu face sondaj pe Facebook ca să aleagă antrenorul la ACS...

Nicolae Robu face sondaj pe Facebook ca să aleagă antrenorul la ACS Poli. Vezi pe cine a nominalizat

2
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli-e1398165956873

La doar o zi după ce a anunțat că Florin Marin nu mai este antrenor la echipa ACS Poli, Nicolae Robu dă o nouă dovadă de populism și face sondaj pe facebook pentru a-i întreba pe timișoreni cine ar trebui să fie antrenor. Vă reamintim că ACS Poli a ajuns pe loc retrogradabil direct după ultimele jocuri. Eșecul de la Craiova se pare că a fost decisiv pentru demiterea lui Florin Marin de la clubul timișorean. Informația nu a fost confirmată încă oficial de club. Primarul Nicolae Robu a postat însă mai târziu un mesaj, cu mai multe detalii, pe pagina sa de Facebook.

sondaj acs

În urmă cu puțin timp, Robu a postat pe facebook un sondaj în care timișorenii sunt întrebați cine arr trebui să fie noul antrenor.


Propunerile primarului sunt Petre Grigoraș, Dorinel Munteanu sau Claudiu Niculescu, însă sondajul are și o categorie unde utilizatorii pot veni cu propriile propuneri.

Deși Curtea de Conturi a declarat ilegală finanțarea de către primărie a ACS Poli, Nicolae Robu continuă să fie principalul factor de decizie al clubului, ignorând, de dragul campaniei electorale, toate atenționările organelor de lege.

/

2 COMENTARII

  1. DISPERARE MARE ! A-ti ajuns la vorba lui Iancu : ” Timisoara nu are oameni priceputi la fotbal mai sus de liga 3-a ” . Nici ca manageri , nici in staff-ul tehnic si nici in……iarba . In special ca organizare si conducere suntem de de tot rasul . Tata Lena daca are FB , poate pune antrenor la Poli …..JALNIC . Toate decizile primarului care e „priceput” in toate s-au dovedit CATASTROFALE ! Domnilor , puneti cruce „proiectului” ca sa nu ne mai umplem de PENIBIL .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.