Ianis Zicu, după ”șocul” cu CFR: ”Concentrarea s-a transformat în teamă”. Ce...

Ianis Zicu, după ”șocul” cu CFR: ”Concentrarea s-a transformat în teamă”. Ce spune machidonul despre posibila despărțire de ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli CFR Cluj (15)

Vedeta timișorenilor a revenit ieri ca titular în echipa lui Florin Marin după două runde de pauză. Criticat la Iași, Ianis Zicu a făcut un meci bun cu CFR Cluj, a marcat din penalty pentru 2-0 și a marcat un gol superb din acțiune, anulat eronat însă. Deși ACS Poli a avut și un om în plus pe final, a fost egalată uluitor în minutele de prelungire.

”Trebuia ca la 2-0 să fim foarte concentrați, să nu primim primul gol, pentru că după ce s-a primit primul gol, toată concentrarea s-a transformat în teamă. Mai erau două minute de joc și e normal ca echipa care se află în lupta pentru evitarea retrogradării să fie tensionată în acel moment”, a declarat Ianis Zicu despre cauzele căderii.

În minutul 59 Zicu a catapultat balonul din marginea careului peste un Marc ”admirator”, dar tușierul Neacșu din Muscel a stat pe gânduri, după care a decis să ridice steagul pentru poziția la limită a machidonului.


Se pare că s-a înșelat, după cum au arătat reluările TV. ”A fost un gol frumos, păcat că nu a fost acordat. Acum cinci ani, la ei acasă, am înscris un gol asemănător și la fel mi l-au anulat”, a precizat Zicu.

Situația de la ACS Poli nu-i poate încânta pe componenții echipei. Nr. 27 al bănățenilor nu exclude ca din vară să-și găsească altă echipă în condițiile în care până acum nu a purtat nicio discuție legată de prelungirea înțelegerii. Eu am venit aici cu sufletul deschis, știam că nu o să fie ușor și va fi foarte greu. Nu erau condițiile de acum cinci ani și eram sigur din vară că o să avem probleme și nu o să fie ușor... Sper ca echipa să se salveze la vară de la retrogradare și să plec bucuros de aici. Mi se termină contractul. Până acum nu mi-a spus nimeni nimic. Sunt sub contract până la vară și noi vom vedea”, a concluzionat mijlocașul în vârstă de 32 de ani. După 2-2 cu CFR ACS Poli a rămas pe locul 11 cu 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.