Implant pentru Refuz: „Am decis să cântăm mai des la Timişoara“. Când...

Implant pentru Refuz: „Am decis să cântăm mai des la Timişoara“. Când va avea loc primul concert „acasă” din acest an

0
DISTRIBUIȚI

implant

Formaţia Implant Pentru Refuz a demarat „campania de primăvară“, ocazie cu care îndrăgiţii muzicieni timişoreni vor susţine primul lor concert „acasă“ joi, 3 martie, de la ora 22.00 (fix!) în clubul Daos.

„Eram foarte nerăbdători să cântăm din nou în Timişoara şi am decis să începem seria de concerte cu acest eveniment. Campania asta de primăvară noi o vedem ca pe o renaştere. Şi asta pentru că a fost o perioadă în care concertele rock au cam luat o pauză.


Aşadar a început un nou sezon, lumea s-a pus pe cântat şi aşa s-a născut acest concert“, ne-a declarat Octavian Horvath „Vita“, solistul formaţiei.

Din cauza tragediei petrecute la Colectiv, muzicienii timişoreni au amânat concertul aniversar care ar fi marcat 20 de de ani de activitate, programat pentru luna noiembrie a anului trecut. Seria de concerte aniversare a debutat practic în vara anului trecut, când timişorenii au susţinut un recital extraordinar în deschiderea concertului Korn din Bucureşti.

Recitalul aniversar din Timişoara va avea loc în cursul lunii mai a acestui an. Până atunci, fanii timişoreni se vor mai întâlni cu preferaţii lor în cadrul unui concert care va marca lansarea noului videoclip al trupei, „Seven Shades”. „Foarte multă lume ne întreba de ce cântăm aşa de rar în Timişoara. În anii trecuţi, cântam de obicei de două ori pe an acasă. Acum am decis să cântăm de mai multe ori la Timişoara, pentru a reuşi să fim pe placul fanilor noştri“, a mai adăugat Vita. Biletele pentru concertul trupei alcătuite din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară; Razvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.