Implant pentru Refuz lansează videoclipul Seven Shades cu un concert la Timişoara....

Implant pentru Refuz lansează videoclipul Seven Shades cu un concert la Timişoara. Când are loc spectacolul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

implant

Darlingii scenei naţionale de hardcore , Implant pentru Refuz, vor susţine un concert de lansare al noului videoclip „Seven Shades“, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă 26 martie, de la ora 21.00, la Casa Tineretului.

La începutul lunii martie, trupa a demarat „campania de primăvară“ cu un concert de succes care a avut loc la clubul Daos. Din cauza tragediei petrecute la Colectiv, muzicienii timişoreni au amânat concertul aniversar care ar fi marcat 20 de de ani de activitate, programat pentru luna noiembrie a anului trecut.


Seria de concerte aniversare a debutat practic în vara anului trecut, când timişorenii au susţinut un recital extraordinar în deschiderea concertului Korn din Bucureşti. Recitalul aniversar al trupei din Timişoara, va avea loc în cursul lunii mai a acestui an.

Filmările pentru videoclipul Seven Shades au avut loc în cluburile D’arc şi Daos. Anul trecut, trupa alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară; Razvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe a editat albumul „Cartography”, care a fost editat şi pe vinil, disc ce a văzut lumina zilei în urma unei campanii de crowdfunding. Biletele pentru concertul de sâmbătă al formaţiei costă 30 lei. Seria de concerte prilejuite de lansarea videoclipului va continua la clubul Fabrica din Bucureşti în data de 2 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.