Implant spaniol reușit în defensiva lui ACS Poli. Ce jucător nu va...

Implant spaniol reușit în defensiva lui ACS Poli. Ce jucător nu va fi nici pe bancă cu CFR Cluj

0
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare juc (6)

ACS Poli a realizat nu mai puțin de nouă transferuri în această perioadă ”de mercato”. Dar doar doi dintre noii veniți prind cu certitudine echipa meci de meci. E vorba de portarul Ram Strauss și fundașul Manu Torres. Cel din urmă a preluat postul lui Gabriel Cânu, accidentat în această iarnă, și pare o mutare inspirată. Cum inflația de spanioli a cuprins Liga I, el își cunoaște de multe ori și adversarii.

”E o partidă complicată, CFR e o echipă foarte bună. Consider că va fi un meci bun și vrem să scoatem un rezultat bun. Are jucători buni, îl cunosc pe Cristian Lopez, mi-a fost coleg la Burgos. Petrucci, Carlos, Camora sunt jucători valoroși, au echipă bună”, a spus Manu Torres despre următorul adversar al lui ACS Poli.

Spaniolul de 26 de ani sosit în această iarnă s-a impus ușor la bănățeni, profitând de problemele medicale ale veteranului Gabi Cânu.


”M-am pregătit bine ca să joc și am dat maximum… Mi se pare un campionat bun, ca și nivel, îmi plac echipele, urmăresc și îmi place Liga I”, a mai precizat fostul jucător de Primera.

Manuel Torres Caturla a îmbrăcat tricoul lui Malaga, dar ultima dată trecuse la Jumilla în eșalonul terț din țara natală. Fundașul central iberic e apreciat și de colegul din linia defensivă. ”Manu Torres s-a integrat foarte bine, un jucător bun, are calități”, a precizat Cristian Scutaru.

ACS Poli mai are în lot trei spanioli: Abel Suarez – sosit tot în iarnă, plus consacrații Fernando Llorente Manas și Javier Hernandez Gonzalez. Timișorenii au renunțat la Rufino, atacant mutat în Hong Kong, în locul său a fost adus Prince Rajcomar, accidentat. La jocul cu CFR, la care doamnele și domnișoarele vor avea parte de intrare gratuită, e așteptată revenirea, măcar pe bancă, a brazilianului Pedro Henrique.

Bănățenii îl mai urmăreau în această perioadă pe capverdianul Platini, dar încă nu s-au decis dacă îl vor păstra pe fostul mijlocaș stânga al lui ȚSKA Sofia.

Necaz pentru Gomis

ACS Poli are o nouă absență în lot pentru duelul cu CFR de mâine, ora 18. Timișorenii nu vor putea miza pe portarul Lys Gomis, care a fost rezerva lui Strauss la ultimele jocuri. Portarul italian cu origini africane a primit o veste groaznică ieri. Tatăl său a decedat în urma unui atac de cord. Goalkeeperul a primit acceptul clubului să plece de urgență în Italia. ”Sunt alături de el, îi doresc să aibă multă forță pentru a trece peste aceste teribile clipe”, a transmis antrenorul principal Florin Marin prin intermediul site-ului oficial. Astfel, la partida cu CFR rezervă de portar va fi Smaranda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.