INEDIT Studenți de la Universitatea Politehnica din Timișoara, trimiși să învețe timp...

INEDIT Studenți de la Universitatea Politehnica din Timișoara, trimiși să învețe timp de o săptămână în alte orașe din țară. Ce proiect se derulează

0
DISTRIBUIȚI

studenti

Studenții care învață la Universitatea Politehnica din Timișoara au posibilitatea de a învăța, timp de o săptămână, și într-un alt oraș din România.


În cadrul proiectului „Exchange”, o parte din tinerii înscriși în instituția de învățământ superior din capitala Banatului studiază, chiar în această perioadă, în București, Alba-Iulia, Sibiu, Craiova, Iași sau Oradea. Totul cu scopul de a vedea cum studiază și cum se distrează alți studenți.

„Principalul obiectiv al acestui proiect este promovarea ideii de mobilitate internă în rândul studenților. Experiența pe care studentul o poate acumula pe plan academic sau social în această perioada este una importantă pentru că oferă acestuia un termen de comparație între universități de același profil”, transmite Universitatea Politehnica din Timișoara.

Proiectul „Exchange” se derulează în semestrul doi în perioada 21 – 27 martie. Astfel, tinerii timișoreni duc viața unui student din alt oraș, înconjurați de oameni noi, dar și de experiențe noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.