Informatica Timișoara, cu două nume noi în lot, iese prematur din lupta...

Informatica Timișoara, cu două nume noi în lot, iese prematur din lupta pentru Cupa României la futsal. Când va avea ocazia să-și ia REVANȘA în fața Galațiului

0
DISTRIBUIȚI

info reșița (6)

Sincopă surprinzătoare în optimile Cupei României pentru bănățeni în sudul Moldovei. Informatica Timișoara a fost învinsă de CS United Galați cu 3-2 după ce a condus cu 2-0. În lotul pregătit de Robert Lupu și-au făcut apariția și două nume noi, tânărul goalkeeper Robert Voin și noul internațional din Serbia, Dusan Milojevic, îmbrăcând în premieră tricoul alb-violeților de pe parchet.

Giurcanu a fost folosit titular la Galați, alături de el au început jocul în teren: Lupu, Dobre, Rakic și Janjic.


Ultimii doi tocmai reveniți de la Euro, unde Serbia a fost o revelație a turneului final găzduit de ea. Stefan Rakic chiar a deschis scorul azi în faza a II-a a Cupei. Era 1-0 pentru Informatica după șapte minute, rezultat care avea să se mențină până la pauză în ciuda ocaziilor de ambele părți. Repriza secundă a început bine pentru oaspeți, care au punctat prin Ilaș și lucrurile păreau să urmeze făgașul normal. La acest scor însă timișorenii s-au relaxat și gazdele nu au iertat. United a restabilit egalitatea în doar trei minute de la reușita de 2-0 și au punctat apoi decisiv în minutul 34. Deși elevii lui Robert Lupu au forțat inclusiv cu un jucător suplimentar pe atac în locul goalkeeperului, tabela nu s-a mai modificat.

Surpriza mai mare în Cupă s-a înregistrat la Brașov, unde Colțea din plutonul ligii secunde, a depășit-o pe KSE Tg. Secuiescu cu 7-6. Informatica va avea ocazia să-și ia revanșa în fața Galațiului peste doar patru zile. Duminică, de la ora 18.00, United va fi oaspete în Sala ”Constantin Jude” în etapa a 20-a a Ligii I. Timișorenii au doar o singură înfrângere în campionat. În tur alb-violeții au câștigat la scor la malul Dunării: 5-0.

Informatica Timișoara: Vlad Iancu, Vasile Giurcanu, Robert Voin – Robert Lupu, Gabriel Dobre, Adrian Călugareanu, Slobodan Janjic, Slaven Novoselac, Stefan Rakic, Dusan Milojevic, Valentin Ilaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.