Informatica Timișoara RATEAZĂ șansa de a reprelua șefia Ligii I la futsal....

Informatica Timișoara RATEAZĂ șansa de a reprelua șefia Ligii I la futsal. Cum se poziționează bănățenii față de contracandidatele din Deva și Tg. Mureș

0
DISTRIBUIȚI

Informatica KSE (4)

Alb-violeții de la fotbal în sală au disputat azi restanța din runda a 14-a cu KSE Tg. Secuiesc. Informatica Timișoara ar fi urcat din nou pe primul loc al clasamentului Ligii I, dacă nu ar fi pierdut jocul din deplasare. Elevii lui Robert Lupu au cedat însă cu 4-3, antrenorul-jucător fiind chiar autorul a două goluri, și, cel puțin deocamdată, și-au amânat revenirea la șefie.

Victoria Mureșului la Deva a lăsat trupa bănățeană cu posibilitatea de a deveni lider înainte de weekend.


Informatica a început jocul din Ardeal cu: Vlad Iancu – Dusan Milojevic, Slobodan Janjic, Slaven Novoselac și Stefan Rakic în primul 5. În precedentul joc bănățenii s-au impus ușor la Clujana Cluj, scor 9-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6 după care Robert Lupu a restabilit egalitatea peste alte patru minute. Antrenorul bănățenilor a mai reușit un gol la nici 60 de secunde distanță, dar apoi elevii săi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. De la 2-1 pentru Informatica în prima repriză, avea să se facă 4-2 pentru KSE, următoarele reușite venind după minutul 29. Cu 240 de secunde rămase din meci Rakic a redus din diferență, dar timișorenii nu au reușit nici măcar să egaleze pe final, deși au apelat la un om în plus în teren prin scoaterea portarului.

Informatica, cu un meci mai puțin acum decât liderul Deva, dar cu același număr de puncte, 48, irosește oportunitatea de a urca în fotoliu de lider. Locul 3 e ocupat de Tg. Mureș cu 47 de puncte in 19 partide, la fel ca Autobergamo. Pentru Informatica urmează un nou meci cu o trupă transilvană, cu Odorheiu Secuiesc acasă, meci care va avea loc duminică, de la 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.