Kempes revine la Timişoara cu un concert de lansare a albumului Regăsire...

Kempes revine la Timişoara cu un concert de lansare a albumului Regăsire VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kempes

Amatorii de rock sunt aşteptaţi cu mic cu mare la un eveniment deosebit, care îl va readuce în oraşul nostru pe Kempes, alături de formaţia sa, concertul urmând să se desfăşoare joi 31 martie, la clubul Daos. Anul trecut, formaţia a lansat albumul Regăsire, discul fiind editat prin intermediul Universal Music România. Materialul discografic s-a lansat printr-un concert extraordinar în fața a aproape 2000 de oameni prezenți în Beraria H din București. Albumul „Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Muzica a fost compusă de Ovidiu Ioncu „Kempes“, împreună cu chitariștii formației, Alin Moise și Alin Petruț, în timp ce versurile sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian.

Ovidiu Ioncu “Kempes” s-a născut în 18 august 1966, în Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din întreaga ţară în 1988, ca solist al trupei Cargo.


Porecla de “Kempes” i se trage datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes. În 1995, a fost grav rănit în urma unui accident de motocicletă. A urmat un concert în semn de solidaritate ce a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar trei ani mai târziu muzicianul a suferit un nou accident. „ Pasiunea mea pentru motoare vine de când eram mic, de când mă ştiu, de pe vremea împuşcatului. Primul motor l-am avut în 1992. Pentru mine personal, muzica şi motoarele sunt la acelaşi nivel de pasiune. Şi cred că dacă n-ai murit, nu te poţi despărţi de ele. După ce mi-am revenit din accident şi am învăţat să umblu şi să vorbesc din nou, am fost cu un prieten undeva în afara oraşului, care tot îşi meşterea motoreta. M-a invitat să conduc motorul din nou. Adevărul e că îmi tremurau degetele şi picioarele. Credeam că nu mai ştiu să conduc, dar chestia asta dacă îţi intră odată în sânge, nu mai iese“, spune Kempes. Componenţa formației este Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce, Alin Moise – chitară, voce, Ștefan Buta – bass, voce şi Sebastian “Natas” Macovei – tobe, voce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.