La cererea publicului, Alternosfera susţine două concerte la Timişoara VIDEO

La cererea publicului, Alternosfera susţine două concerte la Timişoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

alternosfera

Formaţia de rock din Republica Moldova, Alternosfera, va susţine două concerte în Timişoara, în cursul acestei săptămâni. Având în vedere faptul că numărul fanilor trupei este cât se poate de mare, organizatorii au decis ca Alternosfera să susţină două concerte în clubul Daos, joi, 24 martie, şi vineri, 25 martie.

„Capacitatea clubului Daos este de doar 200 de persoane, conform noilor normelor legale. Ținând cont de faptul că ne apropiem de epuizarea celor 200 de bilete, iar numărul doritorilor este mai mare decât capacitatea sălii, am decis să organizăm două concerte în Timișoara, unul pe 24 martie (joi) și unul pe 25 martie (vineri).


Biletele le puteți achiziționa la clubul Scârț – Loc Lejer, zilnic, de la 10.00 la 23.00 sau din clubul Daos joi și vineri“, au anunţat organizatorii.

În toamna anului trecut, Alternosfera a lansat un nou material discografic – „Haosoleum”. Albumul reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat în 2012) şi „Epizodia” (lansat de Ziua Internaţională π – ziua 3, luna 14, 2013). Conceputul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice: PI (π). Învăluită în trecut de misticism datorită relaţiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabilă de sferă şi univers. Alternosfera a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. În cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”. Biletele pentru concertele trupei Alternosfera de la Timişoara costă 40 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.