Legea Antifumat și modul în care poate fi comercializată carnea de miel...

Legea Antifumat și modul în care poate fi comercializată carnea de miel înainte de Paște, în dezbatere la Camera de Comerț Timiș (P)

0
DISTRIBUIȚI

tigara stinsa

Firmele din județul Timiș interesate să afle mai multe informații despre Legea Antifumat sau despre modul în care poate fi comercializată carnea de miel înainte de Paște, și nu numai, sunt așteptate să participe la un nou seminar interactiv organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara. Seminarul dezbatere are tema „Prevenirea și combaterea încălcării normelor privind siguranța alimentelor și protecția consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Legea Antifumat” și are loc la începutul lunii aprilie.

Potrivit organizatorilor, comisarul Daniel Tudorescu, șef Serviciu Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, le va vorbi participanților despre combaterea evaziunii fiscale, încălcări ale legii privind atribuirea contractelor de servicii publice și combaterea transportului și comerțului ilicit de animale, produse agroalimentare și de origine animală.

De asemenea, Adrian Popa, șeful Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, dar și doctorul Viorel Banda, vor oferi detalii despre cerințe sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind funcționarea teraselor și a fast-food-urilor și privind comercializarea produselor de origine animală specifice Sărbătorilor Pascale.

Totodată, Marinela Iliaș, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș, va vorbi despre inscripționarea și etichetarea alimentelor, comercializarea alimentelor prin intermediul unităților de alimentație publică și noile reglementări ale legii privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Seminarul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș are loc în data de 5 aprilie, cu începere de la ora 11.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT de pe B-dul Eroilor de la Tisa, nr.


22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.