Liberalul Dan Popa face mişto de transferurile a zece primari, anunţate de...

Liberalul Dan Popa face mişto de transferurile a zece primari, anunţate de şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu: ” I-am chemat luni, erau toţi aici, o să îi chemăm şi luna viitoare că trebuie să îi numărăm”

0
DISTRIBUIȚI

dan popa 3

Recent, președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat la PRESSALERT LIVE că nu mai puțin de zece primari PNL ar putea trece în tabăra social-democraților din Timiș. Grindeanu spunea că a purtat deja negocieri și că principalul motiv de nemulțumire al liberalilor aflați pe picior de plecare ar fi pedelizarea PNL-ului istoric. Copreşedinţii PNL Timiş, Nicolae Robu şi Dan Popa, au infirmat, la finele acestei săptămâni, declaraţiile şefului PSD Timiş.

„Primarul din Satchinez nu mai poate candida, viceprimarul este curtat într-adevăr de PSD şi au anunţat că l-au luat, cum au anunţat că l-au luat şi pe Todaşcă (n.r – Ilie Todaşcă, primar UNPR de Săcălaz) dimineaţa a confirmat că vine la noi şi seara că merge la PSD, acum vă spun că s-ar putea să nu mai confirme. Domnul Todaşcă nu a semnat cu nimeni. Noi avem un alt obicei, cel puţin noi doi.


Dacă discutăm cu cineva şi îi prezentăm o ofertă, la noi e luat când o să îl prezentăm aici lângă noi, pe domnul Todaşcă sau pe cine o fi. Am avut o discuţie cu domnul Todaşcă, a plecat din PDL, a ţinut să se întoarcă ţinând cont de anumite discuţii, nu a semnat nicio hârtie cu noi, i-am spus că o să ne consultăm cu primarii, noi chiar ţinem cont de asta. (…) Noi dorim să vină anumite persoane, dar posibil că ei au anumite măsuri. Domnul Todaşcă nu a semnat cu noi şi nici nu cred că a semnat cu nimeni”, a declarat Dan Popa. Nicolae Robu a adăugat referitor la Todaşcă faptul că „nu putea semna cu PSD, pentru că dacă ar fi semnat cu PSD, şi-ar fi pierdut mandatul de primar”.

Dan Popa nu s-a abţinut de la ironii, declarând şi că „noi acuma ne apărăm să nu ne ia PSD cei zece primari. Aşa am citit că ei au bătut palma cu zece primari de la noi. I-am chemat luni, erau toţi aici, o să îi chemăm şi luna viitoare că trebuie să îi numărăm. Nu cred că avem situaţia asta, dar, repet, în politică se poate întâmpla orice. Noi încercăm să ne conservăm echipa. Primarii sunt oameni serioşi nimic nu ne face să credem că vor fi plecări”. Subiectul a fost încheiat pe un ton optimist de Nicolae Robu, care a conchis că „schimbări mari nu vor fi, noi nu credem că o să plece niciun primar şi nu avem garanţia că vor veni la noi primari care au mai fost, dar există posibilitate şi probabilitate chiar să vină, însă nu avem nicio garanţie, nu avem semnat cu niciun primar”. În această săptămână PSD Timiş a bifat un transfer important, după ce deputatul Adrian Diaconu a plecat de la UNPR pentru a adera la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.