Licitaţia pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă, FINALIZATĂ. Ce le cere primarul Nicolae...

Licitaţia pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă, FINALIZATĂ. Ce le cere primarul Nicolae Robu celor care, spune el, îl boicotează munca

0
DISTRIBUIȚI

proiect pasaj popa sapca

Veste bună pentru șoferii din Timișoara, cel puțin teoretic: primarul Nicolae Robu a anunțat finalizarea licitației pentru lărgirea pasajului de la Popa Șapcă.

„S-a finalizat licitația, raportul procedurii este întocmit cu toate avizele, inclusiv din partea experților, din partea observatorilor Finanțelor publice, că știți că noi avem observatori cooptați în comisii din partea Finanțelor publice. Începe perioada de zece zile în care pot fi depuse contestații și ce ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la pasajul Jiul și la alte licitații cu boicotul la adresa Timișoarei.


Hai să lăsam, să vedem, că s-a spus că de fapt eu aș fi mulțumit că nu pot începe lucrările. Hai, lăsați-mă să le încep, să vedem. Abia aștept să mergem pe teren să predăm amplasamentul să vedeți în ce forță se va lucra. Și îmi asum o lucrare foarte foarte grea în precampanie și în campanie electorală pentru că eu contez pe acea populație a Timișoarei care are înțelepciune, inteligență, spirit civic, respect pentru ceea ce facem. Și știu că unii vor continua cu cârcotelile, că mă vor înjura așa cum au făcut-o de patru ani încoace. Nu-i nicio problemă, sunt majoritari în Timișoara cetățenii pozitivi cei pe care eu m-am bazat în permanență și pe care eu îi respect total și pentru care mă zbat”, a explicat edilul.

Vă reamintim că Primăria Timișoara a elaborat un proiect similar, pentru lărgirea pasajului rutier de la Jiul, însă odată finalizată licitația a fost contestată de o firmă din Sibiu, care a reclamat lipsa de experiență a firmelor participante și a cerut refacerea licitației. Fără a avea vreo dovadă în acest sens, edilul Nicolae Robu a acuzat în repetate rânduri PSD că ar fi boicotat licitația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.