Licitaţia pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă a fost contestată. Vezi care este...

Licitaţia pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă a fost contestată. Vezi care este firma şi conexiunea cu pesedistul Bojin

2
DISTRIBUIȚI

proiect pasaj popa sapcaLicitaţia organizată de Primăria Timişoara pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă a fost contestată. Iar dacă la contestarea licitaţiei pentru lărgirea pasajului Jiul primarul Nicolae Robu a tunat şi a fulgerat la adresa PSD, fără a avea însă dovezi ale implicării PSD, de data aceasta,edilului a venit cu mai multe informaţii-

Compania care a contestat licitaţia pe motiv că firmele participante nu au destulă experienţă, cerând refacerea licitaţiei se numeşte Moni Impex şi are ca subcontractant firma Tehnocer, administrată de Florin Măran, un apropiat al preşedintelui CJ Timiş, pesedistul Titu Bojin.


Firma lui Măram a fost campioană la contracte cu CJT, după cum PRESSALERT.ro a dezvăluit încă de acum doi ani.

Primarul Nicolae Robu a comentat că „PSD nu are nicio implicare. (…) Eu tot aştept să văd că instituţiile de specialitate ale statului român intervin și dau în vileag aceste structuri mafiote aceste grupuri de interese politico-economice care au făcut atâta rău. Eu mă zbat de patru ani să fac atâtea lucruri pentru Timișoara și, slavă Domnului, mă uit în ochii oricărui timișorean și mă mândresc cu cât am făcut și am făcut totul corect respectând legea, dar în timpul acesta în care te străduiești să faci bine aceste grupuri te boicotează. (…) Nu suntem organe de anchetă și nu avem nici prerogative nici priceperea să rezolvăm lucrurile”.

 

 

2 COMENTARII

  1. Domnu primar ROBU…Minciuna dupa minciuna o spuneti. Nu puteti privi in ochii Timisoarenilor, din motive, ca in permanenta din gura dumeavoastre numai fapte neadevarate sa aud..Eu de 3 ori am incercat sa ma inscriu la audienta dumeavoastre, si fara succes..sau as fost la insule caldute pe nesip, sau in germania se cumparati tramvae S/H, sau la Bucuresti la sedinte PNL…MAI SA VA VOTAM IN VIITORI, pe plaja calda cu nasip rece…. Mihai Timisoarean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.