Liderul ASU Politehnica se mobilizează pentru RESTARTUL Ligii a III-a. Alb-violeții merg...

Liderul ASU Politehnica se mobilizează pentru RESTARTUL Ligii a III-a. Alb-violeții merg pe terenul unei echipe neînvinse acasă. Ce surpriză pregătesc suporterii

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Sebis (8)

Au mai rămas mai puțin de două zile până la revenirea în iarbă a ”Băieților în ghete”. Întreaga suflare din jurul lui ASU Politehnica se gândește la visul promovării în Liga a II-a. Sâmbătă, alb-violeții încep returul pe terenul grupării împotriva căreia a debutat cu succes în C, Minerul Motru. Deși gorjenii sunt doar pe 8 tehnicianul Sorin Brîndescu avertizează că aceștia reprezintă o nucă tare pe teren propriu.

ASU Poli a avut în vară un start ca din pușcă, cu un 3-0 împotriva Minerului. Lideră în C4 echipa de pe ”Știința” e favorită și în jocul retur cu gorjenii. ”Nu ne-am pregătit special pentru acest joc, ci pentru acest întreg retur. A fost o perioadă de pregătire destul de lungă, destul de grea, și așteptăm cu toții nerăbdători să începem campionatul”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro. Alb-violeții nu au impresionat în teste, dar tehnicianul timișorenilor se așteaptă ca forma bună să vină în campionat și că scopul în amicale a fost ”doar acela de a regla relațiile de joc și de a vedea care jucători dau randamentul mai bun”.

Formația din Motru nu trece prin momente confortabile.


A rămas fără finanțarea Combinatului Energetic Oltenia, principalul susținător. Chiar și așa echipa nu a cedat acasă în toamnă. ”Am citit și eu informații legate de jucătorii care au plecat, jucătorii care au venit, oricum ne așteaptă un meci greu, știm că nicio echipă nu a câștigat la Motru în acest sezon. Indiferent de nivelul lor sunt foarte ambițioși și vor da totul pe teren”, consideră Brîndescu. Dacă ASU Poli a efectuat doar trei mutări (Sulea, Todorov și P. Peter), fără a pierde vreun jucător de bază, ”minerii” au luat cam ce au găsit. Conform druckeria.ro printre numele notabile aduse în iarnă se află Beniamin Iancu (Muncitorul Reșița) sau Ionuț Drăgan (Metaloglobus Buc.).

O piedică în jocul timișorenilor poate fi starea gazonului. ”Am văzut că mâine începe ploaia, s-ar putea să jucăm pe o ploaie torențială, s-ar putea să fie terenul în condiții bune, nu știu, sperăm ca organizatorii să-și dea silința ca meciul să se desfășoare în condiții cât mai bune”, a conchis Sorin Brîndescu. ASU Politehnica nu are indisponibilități pentru meciul de la Motru. Unul pentru care se pregătesc intens și suporterii alb-violeți. De altfel, în așteptarea duelurilor din primăvară, fanii au postat ”teaser-ul” unui filmuleț care urmează să apară înaintea primului meci de acasă, cu Giarmata.

Partida Minerul Motru – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a 16-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Liderul alb-violet are trei puncte avans față de urmăritoarea Metalurgistul Cugir, care primește replica ”americanei” Mama Mia Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.