Lotul Moraviţa 2, sentinţă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie....

Lotul Moraviţa 2, sentinţă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Cine a primit cele mai aspre pedepse

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1873725506">

 

stamora n

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa pentru ultimul lot de poliţişti de frontieră şi vameşi trimişi în judecată, în urmă cu cinci ani, de DNA pentru fapte de corupţie. Din cei care au ajuns în lotul Moraviţa 2, 12 au fost condamnaţi la pedepse cu executare, 10 au primit pedepse cu suspendare, iar primarul din Foeni, Miomir Cismas, a rămas achitat.

Cei care vor merge după gratii – Dănuş Buta şi Radu Horaţiu Griguţa, Sergiu Străuţ şi Marius Petruţa – 4 ani şi 6 luni de închisoare, Ion Rada – patru ani de închisoare,Nicolae Mihălaiche – 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare, Cristian Avădanei, Petru Borcheş,Ciprian Ciuş,  Alexandru Victor Samoila, Claudiu Cancescu şi Violeta Jivoin – 3 ani de închisoare.

Pedepse cu suspendare au primit – Dumitru Lucian Duduman – 2 ani si 8 luni de închisoare , Corina Palimariu, Ion Galeancu,, Claudia Rauti, Mihnea Ion Fenesan, Anica Florica Nadaban, Adrian Sverghinski, Oliver Cheveresanu, Ciprian Marius Mates și Alin Dimitrie Baul – 3 ani de închisoare cu suspendare.
Primarul din Foeni,  Miomir Cismas – a fost achitat

 

1 COMENTARIU

  1. Cum Doamne?Cum sa fie asa o diferenta?????Achitati,Suspendare si Executare?Care e logica???Doar cei cerebrali si cu frica de Dumnezeu care nu au turnat fac inchisoare????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.