Lovitură de teatru: Caița Panici a lăsat PMP pentru pentru PNŢCD. Ce...

Lovitură de teatru: Caița Panici a lăsat PMP pentru pentru PNŢCD. Ce transferuri anunță și cum îl ironizează vicepreședintele Sorin Cociobea

0
DISTRIBUIȚI

pntcd valentin modlovan caita panici

După luni întregi de inactivitate, PNŢCD Timiş are din nou un membru, care a fost deja numit președinte al organizației Timișoara. Este vorba despre Caița Panici, fost secretar al Mișcării Populare Timiș, tras pe linie moartă după venirea lui Dorin Câdea în partid.

„Fostul secretar general al organizaţiei PMP s-a înscris în PNŢCD. El a rămas între prieteni. Noi am avut o alianţă, eram în aceeaşi familie, iar domnul Panici a considerat că prin PNŢCD poate să îşi continue activitatea politică păstrând principiile democratice.


PNŢCD, pas cu pas, creşte în toată ţara şi vrem să revină și în Timiş mai sus, poate unde a fost cândva, prin venirea domnului Caiţa Panici. În urma discuţiilor și a votului BPJ domnul Panici a fost numit preşedinte al PNŢCD Timişoara și vicepreședinte pe județ”, a declarat şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan.

Prezent în conferință de presă, Panici a declarat „am acceptat provocarea celor doi prieteni să mă alătur echipei şi să preiau organizaţia Timişoara şi să ajut şi pe judeţ cât pot. O parte din colegii din MP o să vină alături de mine. Erau circa 1.300, sper ca măcar jumătate să vină să revigorăm echipa PNŢCD. Până miercurea viitoare vreau să am şi un birou pe municipiul Timişoara. Îmi plac provocările, nu sunt vechi în politică, nu mă consider politician. Nu am fost ales în nicio funcţie niciodată, am venit acum doi ani şi ceva în PMP. Eu zic că am reuşit să fac destul de multe în PMP, pentru că am venit cu gândul să fac ceva, nu cu gândul la funcţii. Când am venit la Mișcarea Populară erau 100 de membri, când am plecat erau 1.300. Sunt pe lista de consilieri locali, poate ne gândim dacă este oportună şi o candidatură la Primăria Timişoara”.

Contactat de PRESSALET.ro pentru a oferi o declaraţie legată de anunţul făcut de Panici, vicepreşedintele PMP Timiş, Sorin Cociobea, a declarat că „întrebarea mea este dacă cei 1.300 de membri sunt aduşi de domnia sa sau dacă măcar îi cunoaşte pe toţi. Eu cred ca nici el nu îi cunoaşte si nici ei nu îl cunosc. Aş face o glumă pe această temă: ştiţi ce face un tânăr cand vrea să se simtă singur? Se înscrie în PNŢCD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.