Makunouchi Bento a remixat o piesă de Petre Ionuţescu. Unde puteți asculta...

Makunouchi Bento a remixat o piesă de Petre Ionuţescu. Unde puteți asculta noul material al timişorenilor

0
DISTRIBUIȚI

makunouchibento

Felix Petrescu (Waka X) şi Valentin Toma (Qewza), cei doi timişoreni care sunt cunoscuţi melomanilor graţie materialelor discografice editate sub numele de Makunouchi Bento, au lansat un nou EP care poartă numele de „Remix Box San”.

Printre piesele care se regăsesc pe acest material se numără şi un remix după piesa „Ecouri” semnată Trompetre (Petre Ionuţescu), varianta originală a acestei melodii urmând să fie inclusă în albumul de autor al artistului timişorean Petre Ionuţescu, care va avea lansarea în data de 19 martie, de la ora 20.00, la Domul Catolic din Timişoara.

„După concertul pe care l-am susţinut alături de Petre Ionuţescu în luna octombrie a anului trecut, am păstrat legătura, în ideea unor colaborări viitoare.


Având în vedere că Petre lansează un album în curând, ne-a propus să-i remixăm o piesă. Nu era de refuzat. Pe acest E.P. al nostru mai avem un remix la avant’n’gard, care era lansat acum vreo trei ani doar pe souncloud şi remixul lui Vlad Caia pentru noi şi selfmademusic la piesa Nukehubi. Acest remix ar fi trebuit să apară la un netlabel românesc, pe o compilaţie de remixuri care n-a mai ieşit, deci e prima oară când îl facem public“, ne-a declarat Qewza.

Cei doi muzicieni timişoreni care alcătuiesc trupa Makunouchi Bento se află la cel de-al 20-lea E.P. din carieră şi au lansat în luna octombrie a anului trecut primul videoclip la piesa „Telegrams for the little Sea Winds”. Pentru acest an, timişorenii pregătesc un album nou. „Ne apucăm zilele astea de lucru pentru un album nou pe care, cu ocazia asta, intenţionăm să-l invitam şi pe Trompetre pe una sau câteva piese. Intenţionăm să facem şi videoclipuri, măcar pentru o piesă sau două. Probabil că live-uri nu vom mai susţine doar după ce avem materialul nou“, a mai adăugat Qewza.

E.P.-ul „Remix Box San” poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.