Manifest muzical cultural şi educativ: Timişoara Music Day. Când are loc evenimentul...

Manifest muzical cultural şi educativ: Timişoara Music Day. Când are loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

tmdTimișoara Music Day, eveniment care se dorește a fi un manifest muzical, cultural și educativ, fiind inspirat după conceptul International Music Day, care se celebrează anual în 700 de orașe din lume, va avea loc sâmbătă, 26 martie, în Piaţa Unirii, între orele 12.00 şi 16.00.

„Scopul este sa bucurăm timișorenii, să promovăm muzicienii dar și iubitorii de muzică, care doresc să se facă auziți. Totul se va desfașura sub forma unui flash mob, intr-o manieră civilizata, iar trecatorii se vor delecta și se vor bucura alături de muzicieni. Muzica va fi la nivel acustic, plăcut, cu instrumente muzicale reci, voce și cor, fără amplificare electrică, nu se dorește poluarea fonică.


E un prilej bun pentru artiști să împărtășească pasiunea lor cu restul comunității, de a crea un dialog prin muzică, de a sprijinii amatori și iubitori de muzica live cat și de a promova turismul“, a declarat Mirela Olariu, coordonatoarea evenimentului.

Locuitorii orașului de pe Bega au ocazia să se bucure de o zi de primavară, împreună, plină de cântec și să sprijine artistii, spațiul public al orașului fiindu-le scenă timp de patru ore. În deshidere se va cânta piesa „Imagine” a lui John Lennon, în semn de solidaritate cu situația de criză în care se află Europa. Vor fi prezenți și reprezentanți ai trupelor: Sonatic – Bogdan Racz, Rockabil, All Fiends Band, Armia Timișoara, Virgula, Vadim Cruscov, Radu B, Codruţa Ciurea, studenți din cadrul Facultății de Muzică, precum și actori sau dansatori. Printre piesele care se vor cânta la faţa locului se numără şi „Un actor grăbit”, iar organizatorii acestei acţiuni sunt Asociația Sfera Timișoarei și Kosmen, în parteneriat cu Casa de Cultură Timișoara. „Timișoara se va transforma într-un oraș de cântăreți și muzicieni, cu sau fără talent. Toată lumea este binevenită!“, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.