Mihai „Puiu” Preda, maseurul de legendă al lui Poli, condus pe ultimul...

Mihai „Puiu” Preda, maseurul de legendă al lui Poli, condus pe ultimul drum de lumea fotbalului din Banat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-976609002">

DSCF1763

Circa două sute de persoane, familie, prieteni apropiați, cât și numeroși sportivi și foști fotbaliști sau simpli microbiști, au fost prezenți azi la înmormântarea lui Mihai Preda. Fostul maseur al Politehnicii Timișoara a fost condus pe ultimul drum la cimitirul din satul Chișoda. Culorile dragi lui nea „Puiu”, albul și violetul, nu au lipsit de la ceremonie.

„Puiu” Preda (61 ani) a lăsat un gol imens în peisajul fotbalului din vestul țării, însă amintirea sa va dăinui. Cel care a fost mai mult decât un simplu membru al staff-ului lui Poli de-a lungul vieții atrăgea simpatia tuturor celor care ajungeau să-l cunoască.

La Chișoda a sosit azi și întregul lot al lui ACS Poli, pentru a depune coroane și a aduce un omagiu lui „Papi”. Elevii lui Florin Marin joacă mâine la Craiova și pentru el. Au fost prezente și persoane din partea clubului ASU Poli, echipă care a afișat ieri un mesaj în memoria celui plecat prea devreme la ceruri. Iosif Rotariu, Marius Cociu, Vali Velcea și Călin Rosenblum s-au numărat printre oamenii de fotbal care au ținut să-i fie alături lui „Puiu” Preda și în această zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.