Momente SPECIALE pe ”Știința”: Galeria lui ASU Poli și-a amintit de ”Bobo”....

Momente SPECIALE pe ”Știința”: Galeria lui ASU Poli și-a amintit de ”Bobo”. Cine a fost suporterul al cărui caz i-a impresionat și pe cei mai mari rivali FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

asu poli giarmat (26)

Primul joc din 2016 pe teren propriu pentru ASU Politehnica a fost precedat de un moment aparte. Suporterii timișoreni au comemorat zece ani de la trecerea în neființă a unuia dintre ei, tânărul ultras Bogdan ”Bobo” Grădină. Peste tribuna fanilor a fost desfășurată o coregrafie specială dedicată memoriei lui, în timp ce tatăl său a dat lovitura simbolică de start a meciului cu Millenium Giarmata din Liga a III-a.

”Aproape de voi”, a fost mesajul afișat de brigada din care a făcut parte ”Bobo” până în 2006. Înaintea partidei câștigate clar de ASU Poli, 6-1 cu Giarmata, a tronat și o pânză imensă cu chipul suporterului trecut în neființă la o vârstă fragedă, 21 de ani. Tatăl lui Bogdan a fost vizibil emoționat de gestul fanilor.

În februarie 2006 trei tineri nevinovați au decedat pe Calea Lugojului în urma unui accident auto horror. Le-a apărut în față o mașină pe contrasens. Printre ei se afla și ”Bobo” Grădină, membru important al Peluzei Sud la meciurile vechiei Politehnica. El se implica în mai toate activitățile și ideile sale creative au fost puse în practică de ultrașii bănățeni. Bobo făcea parte din brigada Urban Guerilla și era student la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

bOBO

”Armistițiu” grație lui

Trecerea subită în neființă a suporterului i-a raliat pe suporteri în 2006, indiferent de culori.


Suporterii Poli Timișoara au primit mesaje și de la Iași iar la înmormântarea lui ”Bobo” au fost primite coroane cu flori de la fanii lui Rapid, dar și de la cei ai lui Dinamo. ”…până și războiul din peluze a fost dat uitării pentru o zi” s-a fost semnalat în revista clubului alb-violet de la acea vreme, ”Viola 1921”. De altfel, în acel număr lui Bobo i-a fost dedicată o pagină, în care se vede și coregrafia de după momentul tragic, cu mesajul ”Bobo, mereu aproape”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.