Motivul INCREDIBIL pentru care primele trei vaporetto nu pot ajunge la Timișoara,...

Motivul INCREDIBIL pentru care primele trei vaporetto nu pot ajunge la Timișoara, deși sunt gata. Robu: „Nu pot să fac promisiuni cu lucruri care nu sunt sub controlul meu”

0
DISTRIBUIȚI

vaporas electric

Lunile ianuarie şi februarie au trecut fără ca primul vaporetto să sosească în Timişoara, aşa cum declara primarul Nicolae Robu pentru mai multe site-uri locale, în urmă cu ceva timp. Dacă anul 2015 a însemnat un eşec în implementarea transportului cu vaporetto pe Bega, promisiunile administraţiei pentru anul 2016 sună optimist, însă deocamdată întârzie să se adeverească. La finele acestei săptămâni primarul Nicolae Robu a oferit informaţii despre mult aşteptatele vaporaşe care se produc la Galaţi.

“Am spus că va fi gata, încă o dată,nu mai denaturaţi ce spun eu. Am spus că va fi gata. Un vaporetto e gata de mult, aşa cum am spus eu. Cred că a fost gata în ianuarie. Eu am spus că la sfârşit de ianuarie sau de februarie va veni atunci când se va găsi o posibilitate eficientă de transport şi vor fi gata, sunt aproape gata am fost informat şi exemplarele doi şi trei. Ele, exemplarele doi şi trei, vor fi recepţionate la Timişoara.


Primul am ţinut să fie recepţionat la Galaţi pentru că era o primă experienţă şi pentru comisia de recepţie. Am făcut apel la experţi în ambarcaţiuni de tipul acesta. După ce am avut un raport am trecut la recepţie, acum comisia consider că recepţia se poate face la Timişoara, drept urmare, aşteptăm să ne fie trimise toate cele trei exemplare şi interesul firmei este să le trimită pentru a-şi putea elibera atelierele să poată lucra la alte exemplare”, a spus Robu. Edilul crede că vaporettele vor veni cu trailere, însă problema este că vehiculele trebuie să plece înapoi încărcate.
“Pe parcursul lunii martie o să vină cel puţin unul, dar, repet, transportul costă, nu e un transport de un bax de ţigări. Este un transport mai special şi este costisitor, dar firma nu a încălcat nicio prevdere contractuală, este în grafic şi doreşte să facă transportul în condiţii cât mai eficiente din punct de vedere economic”, a completat Robu. Edilul a conchis că „nu avem motive de impacientare, dar avem o dorință, dorința mea este ca în luna aprilie să ne putem plimba cu vaporettele pe Bega, cel puțin cu unul. Asta e dorința mea,nu e promisiune că nu pot să fac promisiuni cu lucruri care nu sunt sub controlul meu”. Nu mai puţin de şapte vaporetto sunt aşteptate să sosească în Timişoara, pentru a funcţiona în regim de mijloace de transport de agrement, dar şi ca mijloace de transport în comun. Conform municipalităţii timişorene, transportul pe Bega va fi gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.