A murit unul dintre oamenii care se identifică cu istoria fotbalului alb-violet...

A murit unul dintre oamenii care se identifică cu istoria fotbalului alb-violet din ultimele decenii

0
DISTRIBUIȚI

646x404

Veste neagră pentru iubitorii fotbalului din Timișoara și nu numai. Maseurul lui ACS Poli, Mihai Preda, a decedat la vârsta de 61 de ani după o luptă dureroasă cu boala în ultima perioadă. Trecerea sa în neființă a stârnit numeroase reacții din partea celor care l-au cunoscut. ”Puiu” Preda a activat mai bine de 30 de ani în fotbalul de pe Bega.

Născut la Berzasca în 1 martie 1955, Mihai Preda absolvise Institutul de Medicină Sportivă Bucureşti.


El a fost adus la vechea Poli de prof. Ion V. Ionescu, de atunci, cel poreclit și ”Papi” a fost de nedespărțit de bătrânul ”Dan Păltinișanu”, unde a trăit toate ”regimurile”. De la sărăcia anilor 90, la perioada de ”miere” din ”era Iancu”. În ultimii ani el a activat la ACS Poli. ”Puiu” Preda a fost afectat de diabet și vestea că a încetat din viață i-a luat prin surprindere pe mulți dintre cei care l-au iubit. Dan Alexa a scris imediat pe pagina sa de Facebook: ”Dumnezeu să te odihnească nea Puiu!!! Ai fost și vei rămâne mereu în inima mea!!! Am atâtea amintiri cu tine ca nu știu care a fost mai frumoasa sau mai urata!!Sunt sigur ca toți sunt în asentimentul meu,ai fost ceva special pt noi toți!!!”.

Faptul că ”Puiu” Preda era apreciat se vede și în mesajele postate atât pe site-ul lui ACS Poli, cât și pe pagina lui ASU Politehnica. Maseurul era cunoscut și pentru vocea sa, muzica fiind o pasiune secundară. ”Îmi place muzica populară, le mai cânt şi la băieţi când ne întâlnim toţi, la vreun eveniment”, spunea Mihai Preda într-un interviu pentru Adevărul.

Foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.