Muzică adevărată de pub din Irlanda, la Timişoara, alături de The Dockers

Muzică adevărată de pub din Irlanda, la Timişoara, alături de The Dockers

0
DISTRIBUIȚI

thedockers

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că în multe pub-uri din Timişoara muzica ce răsună din difuzoare se bazează exclusiv pe ultimele şlagăre din topurile radio-urilor comerciale din România.

Melomanii care vor să guste muzica tradiţională de pub irlandeză au parte de un concert extraordinar în data de 18 martie, la The Bassement, unde cei doi muzicieni care alcătuiesc proiectul The Dockers vor susţine un recital plin de surprize.

The Dockers e un proiect muzical făcut de doi prieteni: Stike Molnar şi Endi Deak.


„Nu e o trupă neapărat, cântăm, dansăm, bem şi ne facem cât mai mulţi prieteni… cam asta ne-am propus. Cântăm folk irlandez, tradiţional, cu câteva piese instrumentale în principiu o selecţie de piese cu care te poţi întâlni în orice pub din Irlanda. Suntem muzicieni de când ne ştim, am cântat în numeroase trupe/formaţii. Endi Deak este chitarist, din Carei, care a trecut prin multe trupe din Carei şi nu numai, iar Stike Molnar, flautist/vocalist la rândul lui muzician activ făcând parte din proiecte şi formaţii de prin toată ţara. The Dockers a cântat în mai multe oraşe mari din ţară, având undeva la 100 de concerte la activ. Repertoriul nostru conţine piese precum Whiskey in the jar, Molly Malone, Drunken Sailor şi altele“, spun cei doi componenţi ai acestui proiect.

Evenimentul va avea loc în cadrul sărbătoririi St. Patrick s Day, la The Bassement, vineri, 18 martie, de la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.