NEGLIJENŢĂ sau REA-VOINȚĂ? De pe panoul cu aleşii locali din primărie lipsesc...

NEGLIJENŢĂ sau REA-VOINȚĂ? De pe panoul cu aleşii locali din primărie lipsesc şase consilieri UPDATE Răspunsul lui Herzog

0
DISTRIBUIȚI

panou

Lipsă de respect totală sau cel puţin neglijenţă crasă din partea Primăriei Timişoara faţă de membrii din actualul mandat al Consiliului Local Timişoara. Recent pe unul din holurile clădirii de pe C.D Loga a apărut un panou cu fotografiile consilierilor locali. Surpriză, din el lipsesc fotografii ale lui Flavius Boncea și Bogdan Herzog, consilieri independenți, dar și a fostului consilier local al PNL, Ciprian Jichici.

Boncea a postat o imagine cu panoul pe Facebook și a comentat că „la un moment dat, un ziarist (drag, de altfel) îmi zicea că activitatea mea în Consiliul Local oricum nu contează atât timp cât nu fac conferințe de presă în care să repet ceea ce am zis în ședințele de plen. A trebuit să treacă ceva timp ca să-mi dau seama că avea dreptate.


Orice ai face sau ai spune în consiliu, percepția în media se reduce la un singur lucru: ai votat proiectele, înseamnă că te-ai dat cu Robu; nu le-ai votat, înseamnă că te-ai dat cu PSD. În rest nu rămâne nici o urmă după tine; așa cum bine se vede și de pe panoul cu consilierii locali din mandatul 2012-2016, apărut recent pe holurile Primăriei Timișoara. (Vezi, Bogdan? Ți-am zis că ne-au uitat! ) Până la urmă, tot răul spre bine. La ce valoare a avut ultimul Consiliu Local al Timișoarei, parcă e mai bine să nu apari că ai fost parte din el”. Trebuie spus că, spre exemplu, Luminița Țundrea de la PSD intrată recent în Consiliul Local Timișoara apare pe panoul cu consilieri. De pe același panou lipsesc și Petru Ehegartner, Florin Bîrsășteannu şi Sorin Grindeanu care au fost pentru puțin timp membri ai CLT.

UPDATE Consilierul Bogdan Herzog a dat un răspuns amuzant la cele întâmplate, postând pe profilul său de Facebook o poză în care apare cu o coafură „a la Robu”.

herzog

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.