Noi promisiuni: strada Podeanu ar putea fi gata în câteva săptămâni. Care...

Noi promisiuni: strada Podeanu ar putea fi gata în câteva săptămâni. Care era termenul iniţial şi din ce cauză stagnează lucrările

0
DISTRIBUIȚI

strada_podeanu-timisoaraonline_ro

O lucrare care ar fi trebuit să fie gata în trei luni, conform declarațiilor autorităților locale, va fi gata în aproape un an de la începerea lucrărilor. La jumătatea lunii iunie a anului 2015 primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ducea jurnaliştii la strada Podeanu, care avea să intre în şantier. „Sunt bucuros că putem da drumul efectiv la lucrările de modernizare şi mai bună funcţionalizare a străzii Podeanu. Este o stradă de mai bine de un kilometru şi foarte importantă ca trafic. Sigur toate străzile oraşului sunt importante. Este o stradă pe care se circulă intens şi care la ora actuală are o tramă care nu face cinste.


Pe partea cu baza sportivă a Politehnicii au fost circa 100 de garaje. Am adus mulţumiri cetăţenilor din zonă că au înţeles să renunţe la ele pentru a se face modernizarea”, declara Robu la acea dată.

Conform promisiunilor, lucrarea urma să dureze trei luni. Ironia sorţii a făcut însă ca din cauza lucrărilor efectuate de Enel, strada să fie împărţită în trei… nu luni, ci tronsoane. Al treilea nu e gata nici acum, iar pe marginea acestui subiect primarul Nicolae Robu a declarat că „pe Podeanu aşteptăm să se reia lucrările. După câte ştiu aproape au terminat, mai aveau foarte puţin de făcut. Nu am informaţia chiar la zi, erau aproape gata. O chestiune minoră mai era de făcut ultima dată când m-am informat eu. Şi acolo trebuie o mobilizare şi eu apreciez că în două trei săptămâni de vreme bună lucrarea se poate finaliza. Este păcat că primele două tronsoane, aţi văzut, au ieşit foarte frumos şi e păcat să nu terminăm cât mai repede şi cel de-al treilea tronson pentru ca timişorenii să se poată bucura de această stradă cu patru benzi care va fi foarte funcţională şi care în plus şi arată foarte bine. Nu s-a trecut încă la plantarea de copaci, trebuie să văd de ce pentru că acolo vor fi foarte mulţi copaci pe toată lungimea străzii. S-ar putea să nu fi dat ordin de începere fie pentru că ENEL nu a terminat puţinul pe care îl mai avea, fie din cauza condiţiilor meteo.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.