Nu s-au putut abține nici la simularea Bacalaureat-ului: cum au încercat să...

Nu s-au putut abține nici la simularea Bacalaureat-ului: cum au încercat să copieze mai mulți elevi din Timiș, deși notele nu se pun în catalog

0
DISTRIBUIȚI

copiat telefon

Elevi din județul Timiș puși pe copiat chiar și la simularea examenului de Bacalaureat, care este în plină desfășurare. Nu mai puțin de șase liceeni de clasa a XI-a și a XII-a au fost eliminați din sala de examen, pentru că au încercat să se inspire prin diferite mijloace.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, este vorba de patru elevi care au simulat proba scrisă la Limba și Literatura Română luni, trei fiind prinși în timp ce butonau telefonul mobil și unul cu o fițuică.


De asemenea, doi liceeni au fost eliminați din probele scrise la Matematică și Istorie, desfășurate ieri, după ce profesorii supraveghetori i-au prins cu telefoanele mobile asupra lor.

„Scopul acestor simulări este de a-i familiariza pe elevii de clasa a XI-a și a XII-a cu atmosfera din timpul examenului de Bacalaureat. Toate sălile de clasă din școlile din județul Timiș în care liceenii susțin simulările sunt dotate cu camere de supraveghere”, ne-a spus Mihaela Petrov, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Aproximativ 8.500 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a din județul Timiș au fost așteptați să susțină probele scrise din cadrul simulării examenului de Bacalaureat. Astăzi, doar candidații de clasa a XII-a susțin proba la alegere a profilului și specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie, notele nu se trec în catalog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.