O nouă victorie ZDROBITOARE a Ripensiei în Liga a IV-a Timiș. Lupta...

O nouă victorie ZDROBITOARE a Ripensiei în Liga a IV-a Timiș. Lupta la vârf rămâne însă neschimbată. Vezi rezultatele înregistrate ieri și azi în runda 19

0
DISTRIBUIȚI

ripensia csebes (2)

”Ripi” nu a avut milă azi nici de ultima clasată, concitadina CFR Timișoara. Elevii lui Remus Steop s-au impus cu 6-0 la Gara Mare, într-un meci în care din nou vioara întâi a fost africanul Mediop. Atacantul roș-galbenilor și-a trecut în cont încă patru reușite, cu care a ajuns la cota 31 în clasamentul golgheterilor. Chiar și așa situația Ripensiei rămâne neschimbată, lideră, dar cu Voința Mașloc, care îi suflă în ceafă, la egalitate de puncte.

Ripensia a deschis scorul în minutul 16, când Mediop a înscris din centrarea lui Călin Toma. Peste 11 minute avea să fie 2-0, autorul golului, același vârf de atac originar din Senegal.


La pazuă avea să fie 4-0 după un penalty obținut de Ad. Popa și transformat de Briciu. Iar apoi decarul oaspeților și-a trecut în cont dubla (min. 45). În partea a doua aveau să se mai marcheze două goluri. Tot în poarta CFR-ului. În minutul 50 Mediop a realizat hattrick-ul, pentru ca în final să puncteze pentru a patra oară în meci. În precedentul joc, cu Șag, africanul a reușise alte șase goluri.

6-0 cu CFR dar situația lui ”Rip” e aceeași. Deoarece Voința Mașloc, locul 2, a învins și ea, cu 4-0 la ”nefericita” Timișul Șag. Astfel, cele două pretendente la titlul județean rămân la egalitate de puncte, ambele cu câte 47.

CFR Timișoara: Ardelean – Năstase, Dănilă, Gaspar, Ignea, Florei, Baidoc, Chelbu, Parfenie, Ardelean. Au mai intrat: Zenati, Lupu. Antrenor: Nicușor Butnărașu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Luca, Hecsko, Ștreangă, Toma – Popa, Francescu, Zaluschi, Ungureanu – Briciu, Mediop. Au mai intrat: Nanu, Petrișor, Mh. Stancu și Apro. Antrenor: Remus Steop.

Până acum în runda a 19-a a Ligii a IV-a s-au mai disputat și partidele: Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeștii Vechi 3-2, ACS Poli II – Arsenal Flacăra Făget 3-2 și ”Marcel Băban” Jimbolia – Cocoșul Orțișoara 0-4. Se mai joacă: Voința Biled – Ghiroda, Dumbrăvița – Peciu Nou și Murani – Periam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.