O stradă din Timișoara, în BEZNĂ în fiecare noapte, de mai bine...

O stradă din Timișoara, în BEZNĂ în fiecare noapte, de mai bine de o săptămână. De ce se tem locatarii din zonă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-430078919">

intuneric timisoara iluminat public (5)

De o săptămână, pe o stradă din Timișoara, autoritățile marchează „Ora Pământului” cât e noaptea de lungă. Corpurile de iluminat stradal au rămas stinse, în fiecare noapte, începând de luni, 14 martie.

Riveranii se bucură că încă nu le-au fost sparte mașinile, dar se așteaptă la ce e mai rău.

Pe strada Iancu Văcărescu din cartierul Iosefin al Timișoarei, luminile stradale nu au funcționat deloc în nicio noapte din săptămâna trecută. La lăsarea beznei, singurele surse de lumină, pe stradă, erau interioarele magazinelor care aveau lumini de veghe.

„E cam ciudat să vii noapte de noapte acasă într-un întuneric total. Noroc cu magazinele. Și noroc că nu ne-au spart mașinile. Am ajuns să glumim că dacă te atacă cineva pe stradă, nu ști cui să-i mulțumești. Una peste alta, nu avem explicații, dar sperăm să se remedieze problema”, a declarat unul din timișorenii care locuiesc pe această stradă.

Singurul răspuns al primăriei pe această temă a fost că sistemul de iluminat de pe strada Iancu Văcărescu din Timișoara a fost realizat cu fonduri europene și timp de 5 ani de la darea în folosință trebuie să fie reparat de compania care a realizat iluminatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.