Odată cu primăvara reînvie și fotbalul american la Timișoara. Pe ce teren...

Odată cu primăvara reînvie și fotbalul american la Timișoara. Pe ce teren îi vor primi 89ers pe ”războinicii” din București

0
DISTRIBUIȚI

89ers buc (32)

Sportul american, cu mai puțină priză la europeni, face casă bună cu bănățenii și în 2016. Timișoara 89ers debutează în noul sezon al Campionatului Național de Fotbal American cu un duel pe teren propriu în compania celor de la Bucharest Warriors.


Trupa de pe Bega nu va disputat jocul de duminică pe arena obișnuită, Textila, ci pe terenul CSS-ului din zona Dacia.

89ers a încheiat sezonul trecut pe ultima treaptă a podiumului după ce a trecut chiar de Warriors în finala mică a RoBowl-ului. Timișorenii au fost destul de discreți în această iarnă, concentrându-se pe noi selecții. Au disputat însă și un amical tare, în vecini, peste graniță, acolo unde trupa din Vrșeț și-a arătat forța și a învins cu 27-7.

Bănățenii vor avea o singură reprezentantă în această ediție deși în zonă mai există și Reșița Locomotives, dar cărășenii au ales să nu participe în 2016. Astfel, doar cinci formații vor lua startul noului campionat. Primele jocuri vor fi în weekend-ul acesta. Mureș Monster primește vizita celor de la Cluj Crusaders sâmbătă, în timp ce partida Timișoara 89ers vs. Bucharest Warriors se dispută duminică, de la ora 11. Partida de acasă a ”revoluționarilor” nu se dispută însă ca de obicei pe ”Textila” din Calea Aradului, ci pe terenul CSS Bega din Calea Circumvalațiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.