Panouri mincinoase, instalate de partenerul de concediu al primarului Robu lângă benzinăria...

Panouri mincinoase, instalate de partenerul de concediu al primarului Robu lângă benzinăria construită ilegal. Cum l-a atacat verbal Teodor Tuducan pe jurnalistul PRESSALERT.ro VIDEO

6
DISTRIBUIȚI
parcare benzinaria tuducan 1
Panoul prin care se încearcă păcălirea cetăţenilor în legătură cu parcarea de lângă benzinăria lui Teodor Tuducan

Lucrările la benzinăria partenerului de concediu al primarului Nicolae Robu, construită chiar în intersecţia de la Modern, continuă cu mare avânt, chiar şi după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că au fost eliberate două autorizaţii ilegale atât pentru staţia de distribuţie a carburanţilor, cât şi pentru parcarea care se construieşte pe domeniul public. În primul caz, Robu, care anul trecut a fost în concediu în Sardinia cu omul de afaceri Teodor Tuducan, nu a ţinut cont de faptul că eliberarea autorizaţiei de construire a benzinăriei era condiţionată de existenţa a şase locuri de parcare pe terenul acestuia, iar în proiect există doar trei, iar în al doilea – a fost eliberată autorizaţie de construire a parcării fără a exista hotărâre de consiliu local prin care să se decidă că acolo se va face aşa ceva. Conform legii administraţiei locale, doar consiliul local poate decide ce se întâmplă cu patrimoniul municipiului şi cum este exploatat.

În ultimele săptămâni, muncitorii au lucrat cu sârg la amenajarea parcării pe domeniul public şi a acceselor către benzinărie dinspre cele două bulevarde. Ca să dea o tentă de legalitate încălcărilor grosolane ale legii au fost instalate în zona unde se construieşte parcarea două panouri pe care este scris „domeniu public conform HCL 431-2015”, sub semnul de parcare. Hotărârea invocată nu are legătură cu statutul de domeniu public al respectiviului teren, ci este cea prin care a fost aprobat planul urbanistic zonal pentru benzinăria lui Tuducan. În HCL-ul respectiv nu s-a aprobat construirea vreunei parcări, ci s-a vorbit despre un aviz al comisiei de circulaţie în care se  vorbea despre posibilitatea unei discuţii pentru construirea unei parcări. Ulterior, parcarea s-a construit de Tuducan fără a exista vreo hotărâre a Consiliului Local Timişoara, ci doar autorizaţie de construire semnată de partenerul de concediu, primarul Nicolae Robu.

Când am fost, astăzi, pe teren să fotografiem cele două panouri mincinoase, amplasate pe domeniul public de privatul Teodor Tuducan, a apărut chiar omul de afaceri.


Acesta a explicat că el este cel care a decis amplasarea celor două panouri şi că ar fi vrut să le facă şi mai mari, dar primăria i-a impus să fie pe dimensiunile standard. „Care e problema ta nu înţeleg? Cu parcarea asta fac un cadou de 27.000 euro municipalităţii. Atât costă amenajarea parcării. Pe terenul meu sunt trei locuri de parcare – două în dreapta şi unul în stânga. Restul de 20 sunt pe domeniul public. Nu înţeleg cât vrei să mai arunci cu noroi că facem o treabă bună. O să pun şi gazon pe  lângă”, a explicat Teodor Tuducan. La un moment dat, a ameninţat că pentru că tot apar informaţii pe PRESSALERT.ro despre benzinăria sa voi fi târât în judecată pentru toate cuvintele scrise. Când am început să filmăm cu telefonul mobil şi să-l întrebăm dacă-şi menţine ameninţările cu datul în judecată, Tuducan a devenit extrem de iritat „ai voie să mă filmezi pe mine? În ce calitate? În calitate de nemernic ce eşti, mă. În calitate de nemernic”. A plecat apoi de pe stradă pe terenul privat al benzinăriei sale până am plecat din zonă. Muncitorii continuau amenajarea parcării, pe margine fiind aduse deja jardiniere cu panseluţe galbene şi albastre, culorile PNL, pentru înfrumuseţarea zonei.


6 COMENTARII

  1. Dragos,cine se aseamana se …aduna !Priveste cu atentie la acest „patron”,langa el daca mai adaugi fauna din jurul lui Robu gen :Cojocari.Culita sau tata lor cea mai scarboasa si obedienta sluga Cojan iti dai seama de valoarea indoielnica a marelui „carmaci ” ce din pacate inca conduce PMT!

    • Țică!Da,tu asta cu tic-tac….desi te crezi buricul pamantului,esti cam infim ….si infantil pe deasupra…Au picat si altii ca tine ,de le plasezi sarmale cu prastia peste gard la Popa Sapca …Ai grija de tine sa nu ajungi destinatarul sarmalutei :)) tic,tac … 🙂

  2. Is altii si mai rai, asta chiar face un bine cu parcarea, o face din bani lui, mai rar.. Nu cred ca o sa aiba firma gen Ingeri Galbeni, deci chiar fructifica terenu omu inspre bine. Ce atatea hotarari peste hotarari ale consililui ?? ce atatea birocratie ??
    Ai construit in viata ta de jurnalist ceva? o constructie? te lasi pagubas la cate acte iti trebuie!

  3. face un bine rahat. pai daca legea zice ca tre’ sa ai locuri de parcare, atunci tre’ sa ai, frate! ce-i aia domeniu public? orice om normal cand cere o autorizatie de constructie, trebuie sa respecte indicatiile din CU….spatiu verde…etc, nu poti sa zici ca tu ocupi tot terenul tau, fiindca are primaria langa un spatiu verde si plantezi tu 2 brazi acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.