Polițistul din dosarul „minore pentru VIP-uri”, condamnat și pus în libertate. Vezi...

Polițistul din dosarul „minore pentru VIP-uri”, condamnat și pus în libertate. Vezi cum și-a construit apărarea

0
DISTRIBUIȚI

prostituate minore 1

Tribunalul Timiș a dat prima sentință în dosarul „minore pentru VIP-uri”. Vă reamintim că DIICOT a destructurat o rețea condusă de Paul Mânzu, care a fost acuzat de şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, din care făceau parte și judecătorul Aurelian Tomuș și polițistul Ovidiu Gîțan.


În timpul anchetei s-a stabilit că judecătorul Tomuș era cunoscut în rândul tinerelor racolate de reţeaua condusă de Paul Mânzu ca fiind un tip extrem de violent. Acest lucru reiese şi dintr-o discuţie purtată de Tomuş cu agentul Ovidiu Gîtan, judecătorul confesându-se în legătură cu o tânără “dar mie mi s-o tăiat de ea, Înţelegi ce vreau să zic? După aia o bat şi ajung la alte chestii cu ea, ştii? Şi nici nu vreau să-i dau în freză sau din astea. Înţelegi? Dar pe Raluca aia mică dacă o prind o bat de se … pe ea. Deci, dacă o prind, o bat de o nenorocesc. Ce p.. mea? Mă ia la 11 metri? O … de trei lei”.

Gîțan a mers pe procedura simplificată recunoscând toate acuzațiile așa cum au fost formulate de procuror. În urma deliberării instanța a decis condamnarea acestuia la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, și punerea de îndată în libertate. La această oră, Gîțan a fost deja eliberat din penitenciar. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.