Posibilă alianță ȘOC pe scena politică din Timișoara, dezvăluită la PRESSALERT LIVE....

Posibilă alianță ȘOC pe scena politică din Timișoara, dezvăluită la PRESSALERT LIVE. Ce promisiune a făcut pesedistul Simonis VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (1)

Alfred Simonis a făcut azi câteva aprecieri cel puțin interesante legate de scena politică locală. Deși personal consilierul local PSD nu ar concepe o nouă alianță cu Nicolae Robu, acesta recunoaște că nu poate exclude din calculele viitorului îndepărtat o tactică a partidelor politice, după modelul USL.

”Noi i-am făcut campanie, dar oricine are dreptul la o greșeală în viață. Vă promit că atât cât voi trăi eu nu o să-i mai fac domnului Robu campanie, indiferent, și nu o să pot să spun că a fost un primar bun, indiferent de contextul vieții politice. Eu nu exclud nimic, pentru că nu decid eu. Dacă aș decide eu, partidul nu s-ar alia niciodată cu Nicolae Robu. Dar, experiența celor 26 de ani de la Revoluție a arătat că toate partidele s-au aliat între ele. Sper că s-a ajuns la o maturitate politică… Categoric exclud ca post electoral acum, după alegerile locale, să există o alianță cu Nicolae Robu, din punctul meu de vedere. Eu mă refer la alianță de tip USL, peste zece ani, nu poți să spui că nu se va mai întâmpla.


Dar nu mă veți mai auzi lăudându-l pe domnul Robu”, a explicat Alfred Simonis la PRESSALERT LIVE.

Legat de alegerile locale de anul acesta Alfred Simonis a dorit să detalieze vorbele candidatului PSD, Florin Bârsășteanu, care a declarat că are șansa a doua în cursă. Florin Bârsășteanu a spus un lucru firesc. Pe lângă că e modest ca structură… Orice primar care e în funcție pleacă cu prima șansă într-o competiție electorală, așa e legea. Cădem într-o capcană, vă spun cum, dacă anumiți colegi de la București fac ceva greșit, nu cred că eu trebuie să fiu pedepsit. E părerea mea ca tânăr și ca cetățean că e greșit că nu se alege în două tururi, asta a spus și domnul Bârsășteanu”, a subliniat Simonis.

Consilierul local și-a arătat surprinderea că unele formațiuni politice au speranțe deșarte de la alegeri și totodată și-a arătat aprecierea față de ”independentul” Orza: ”Adrian Orza, nu știu dacă va câștiga, dar e un adversar redutabil, a demonstrat la alegerile trecute, a avut 30%, contra unui val USL…”.

Deși a insistat că-i displace, Aldred Simonis s-a referit pe scurt și la bucătăria PNL-ului. Și la eventuala luptă viitoare pentru șefia locală a partidului. ”Nu sunt de acord că Nicolae Robu nu l-a vrut pe Alin Popoviciu candidat. Dacă ar fi vrut pe altcineva ar fi obținut pe cine dorește… Dacă Robu e la primărie, La CJT va trebui să fie un fost PDL-ist. Într-o bătălie internă cu Nicolae Robu, Alin Popoviciu, chiar președintele CJT, are mai mici șanse față de Dan Popa, președinte CJT”, a precizat Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.