În pragul campaniei electorale, primarul Nicolae Robu anunţă noi proiecte de infrastructură....

În pragul campaniei electorale, primarul Nicolae Robu anunţă noi proiecte de infrastructură. Ce străzi vor intra în reparaţii

1
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (6)

Noi proiecte de infrastructură vor debuta în această primăvară la Timişoara, conform declaraţiilor făcute de primarul Nicolae Robu la conferinţa de presă a Primăriei Timişoara. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de când Robu a fost ales în funcția de edil-șef, zona Soarelui, unde acesta locuieşte, a beneficiat de amenajări speciale precum fântână arteziană sau asfaltări, în vreme ce alte zone precum Buziaşului sau Şagului au fost neglijate. Mai mult, pentru a atrage atenţia edlilului cu privire la necesităţile din teren, timişorenii au înfiinţat recent o pagină de Facebook pentru strada Ioan Slavici.

„Am vorbit despre strada Ioan Slavici săptămâna trecută, când cetăţenii din zonă au creat o pagină de Facebook şi au postat imagini de pe această stradă.


Aşa cum am spus şi atunci, eu ştiam că strada Ioan Slavici arată foarte rău pentru că nu am putut să o includem până acum în lucrări de reparaţii, având în vedere că acolo au fost foarte multe intervenţii ba la gaz, ba la canalizare, alimentare cu apă, mereu s-a săpat şi nu avea niciun sens să facem o reabilitare cu covor asfaltic. Tot ce s-a făcut în timp au fost plombări. Acum, pentru că s-au terminat aceste intervenţii, strada e prevăzută pentru reabilitare. Prima stradă în care se va intra în acea zonă în perioada următoare este strada Ioan Slavici. După ea urmează strada Ana Ipătescu şi ea într-o stare proastă, şi apoi Calea Şagului, de la linia de tramvai şi până la strada Reşiţa. Deci aceste lucrări sunt toate în această parte a oraşului, încă o dată o spun, expresie a faptului că pe noi ne interesează tot oraşul”, a declarat primarul.

Robu a încercat să se scuze şi pentru lipsa de acţiune din mai multe cartiere pe durata mandatului său, spunând că „ne-am focalizat pe centru cu marile proiecte pentru că este şi normal să pui în valoare centrul istoric, este şi normal să rezolvi probleme mari de trafic cum au fost cele din intersecţia Michelangelo, dar ne preocupă întregul oraş şi se poate vedea că nu există zonă a oraşului unde să nu fi avut intervenţii, numai că nu am avut cum să nu fi intervenit pe fiecare metru pătrat”.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Domnu Robu, mai bine nu te atingeai de centrul vechi pentru ca ce ai facut din Piata libertatii este o CRIMA la adresa istoriei acestui oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.