Prezentare de moda sub egida Spring Fashion Show 2016. Când are loc...

Prezentare de moda sub egida Spring Fashion Show 2016. Când are loc evenimentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-947915778">

spring fashionA venit timpul unei noi experiențe fashion. Joia aceasta sunteți invitați la un eveniment special care va aduce la Nouveau creațiile a două designere vestimentare din Timișoara: Simona Noroc și Mihaela Elena Todor.

Simona și-a început cariera acum cinci ani, când a abandonat o carieră de jurist pentru a se dedica pasiunii de o viață: creațiile vestimentare. A pornit la drum cu rochii făcute pentru familie și prieteni, iar cinci ani mai târziu a ajuns să creeze vestimentații pentru companii renumite din România și Europa.

Mihaela Elena Todor este un designer care nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscută de peste un deceniu doamnelor din Timișoara și Banat care vor să aibă o ținută specială, elegantă și atrăgătoare la evenimentele la care participă.

Despre fetele care vor participa la eveniment putem spune doar atât: sunt fotomodelele celei mai trendy agenții de modeling pe plan local – Seven Models Management. Intrarea la eveniment este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.