Prima modificare pe lista PNL Timiș pentru CJT. Vezi cine a renunțat...

Prima modificare pe lista PNL Timiș pentru CJT. Vezi cine a renunțat la candidatură, cine vine în loc și ce schimbări se anunță după alegeri

0
DISTRIBUIȚI

plen cjt (3)

Prima schimbare importantă pe lista PNL Timiş pentru Consiliul Judeţean Timiş a fost anunţată astăzi. Cap de listă pentru şefia CJT a fost votat liberalul Alin Popoviciu, deputat din aripa PDL a noului PNL, cercetat în prezent pentru corupţie.

Deşi urmare a primelor două din cele patru proceduri de evaluare liberalul Marian Vasile, protejat al primarului Nicolae Robu, s-a clasat pe locul 15, acesta a ajuns pe locul al treilea în lista finală a potențialilor candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş. Şansele acestuia de a deveni candidat al PNL pentru şefia judeţului sunt destul de mari, date fiind problemele penale ale lui Popoviciu, dar şi pentru că Alin Nica, al doilea clasat pe listă, este primar la Dudeştii Noi, funcţie pentru care se pare că va candida şi în acest an.

„Ce putem face înaintea comitetului judeţean este că am făcut o permutare.


Domnul Bogdan Ghelbere a renunţat, iar în locul lui îl validăm pe domnul Mihăiţă Bojin. (…) Primii 21 de candidaţi vor primi fiecare două, trei, patru localităţi în care nu avem primar. Într-o rubrică alăturată vor avea targetul pentru CJT şi primărie care vor conta în rămânerea lor pe lista finală. Localităţile cu primari le gestionăm direct prin cancelarie din partea echipei de campanie, iar cele în care nu avem, vor fi câte trei sau patru localităţi repartizate unui candidat. (…) Sunt localităţi în care nu suntem absurzi, vrem să avem un număr de consilieri şi un număr de voturi pentu CJT. Sunt localităţi unde ştim că nu o să avem câştig de cauză, dar nu putem să merge sub un scor de 30 sau 35%” ,a explicat copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa.

Conform explicaţiilor oferite de Dan Popa, Ghelbere s-ar fi bucurat enorm de aprecierea şi încrederea primite din partea colegilor săi, dar a decis că momentan nu îşi doreşte o carieră în administraţia judeţeană. Clasamentul candiaților PNL poate fi consultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.