Primarul Lugojului, Francisc Boldea, plângere penală pentru un act semnat în 2010....

Primarul Lugojului, Francisc Boldea, plângere penală pentru un act semnat în 2010. Cum a ajuns la cuțite cu un om de afaceri

1
DISTRIBUIȚI

imagine pact

Document exploziv, care arată că în anul 2010 Francisc Boldea, primarul Lugojului și fostul președinte al PSD Lugoj, Dănuț Miloș, administrator al societății PROD-SERVICE MILOȘ S.R.L au semnat un pact de colaborare care avea sa ii asigure lui Boldea cale liberă în cariera politică, iar lui Miloș procese și falimentul propriei firme, conform lugojinfo.ro.


Practic, prin documentul semnat, Boldea se angajează în calitate de primar să plătească lucrările de reabilitare a unor blocuri făcute de firma fostului șef al PSD Lugoj, lucru pe care nu l-a făcut nici astăzi. Miloș a declarat pentru Lugojinfo.ro că „nu mă afectează cu nimic apariția acestui document, fiindcă am o hotărâre definitivă și irevocabilă a instanței prin care Primăria Lugoj, reprezentată de Francisc Boldea, este obligată să îmi platească acești bani. Primaria a făcut o contestație la executarea silită, însă instanta a respins ca neîntemeiată apărarea contestatarului. Primăria nu a făcut dovada că nu ar dispune de fonduri ba mai mult, primarul a declarat în presă ca, în anul 2015 a avut un excedent bugetar de 21 de milioane de lei, de unde rezultă că, deși a avut bani, a refuzat sa plătească. Instanța a mai constatat refuzul Primăriei Lugoj de a achita această sumă impusă în urma titlului executoriu, motiv pentru care ii voi face lui Francisc Boldea o plângere penală pentru abuz în serviciu”. Până la ora redactării acestui material, Boldea nu a putut fi contactat pentru a oferi declaraţii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.