Primarul Nicolae Robu crede că pesediştii mituiesc oamenii care livrează „Monitorul Primăriei”...

Primarul Nicolae Robu crede că pesediştii mituiesc oamenii care livrează „Monitorul Primăriei” pentru ca ziarul să fie aruncat la gunoi. Cum îl ia la mişto Sorin Grindeanu pe Facebook

2
DISTRIBUIȚI

monitorul cu felicitare 1

Nu trece o săptămână fără ca primarul Timişoarei, Nicolae Robu, să nu atace PSD Timiş pentru rele pe care suspectează că social-democraţii le-au făcut. Pesediştii au refuzat să voteze bugetul local în forma constituită de primarul Nicolae Robu şi ulterior au refuzat să mai voteze proiecte ajunse pe masa aleşilor locali pe ultima sută de metri. Iar Robu nu uită şi nu iartă, motiv pentru care, recent, le-a pus pesediştilor din Timiş în cârcă cotestarea licitaţiei de la pasajul Jiul, fără însă a avea vreo dovadă în acest sens.

Astăzi Robu a atacat din nou PSD.


De data aceasta problema edilului afost legată de distribuire Monitorului Primăriei Timişoara. „Mai nou boicotează și distribuția Monitorului Primăriei. Să nu uităm că au vrut să nu se mai tipărească Monitorul Primăriei în anul 2016 (n.r – informaţie eronată, consilierul local ALDE Nistor Geană propusese acest lucru) pentru că evident că Monitorului Primăriei are credibilitate în fața cetățenilor Timișoarei pentru că acolo sunt scrise realități și nu povești, nu demagogii, acolo se prezintă lucrurile așa cum sunt ele și realizări concrete din orașul nostru. Ați văzut poze cu teancuri de ziare cu Monitorul Primăriei aruncate, pentru că se recurge la coruperea distribuitorilor care sunt niște copii simpli, ușor de corupt cu sume mici. Deci mârșăvia este dusă dincolo de orice limite și totul are în spate disperarea acestui partid că încă patru ani nu va putea să fure de la bugetul Municipiului Timișoara”.

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu i-a răspuns pe Facebook edilului-șef, spunând că este vorba de „o nouă declarație fără noimă a vremelnicului Nicolae Robu. El tipărește 125.000 de numere «Scânteia» pe lună, cu 20 de poze cu dânsul pe 16 pagini, și noi suntem vinovați ca așa-zisul ziar nu ajunge la timișoreni? O ține în aceeași notă, PSD sabotează tot ce mișcă în jurul lui. Poate tot noi l-am sabotat și pe protejatul Marian Vasile de a ieșit pe locul 15 in competiția pentru președinte al CJ Timiș”.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Lae a dat in paranoia, pe langa megalomanie; nu ca m-ar incanta pesedeii, care l-au pus pe Barsasteanu candidat pt ca… stiu ca oricum n-au sanse?! Bataie de joc, niste mapetzi toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.