Primarul Nicolae Robu a decis: nu putea face nimic din ce a...

Primarul Nicolae Robu a decis: nu putea face nimic din ce a promis în campanie. Vezi cine e de vină şi ce îi reproşează şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

dan diaconu nicolae robu

Apropierea alegerilor locale din acest an aduce noi atacuri din partea primarului Nicolae Robu la adresa PSD Timiş şi a fostei guvernări PSD. După ce mai bine de un an edilul a ieşit în faţa presei cu o foaie pe care erau trecute obiectivele promise de el în campanie şi unde menţiona că guvernul Ponta a alocat zero lei pentru acestea, Robu a ajuns la concluzia că se poate spăla pe mâini de orice responsabilitate.

„Guvernele pesediste, din păcate, și-au bătut joc de Timișoara și eu am convingerea că reprezentanții de frunte ai PSD cu pus chiar contra-pile Timișoarei. De aceea nu avem centură, de aceea nu avem sală polivalentă, de aceea nu avem stadion. În loc să primim sprijin de la guvernele pesediste așa cum ele au acordat sprijin pentru Craiova, pentru Alexandria, pentru Târgu Jiu și pot continua lista roșie, așa ar fi trebuit să avem sprijin și aici la Timișoara. Or, acești oameni nedemni de calitatea de cetățean al Timișoarei s-au străduit să facă rău Timișoarei, pentru că au văzut că Robu ca primar are foarte multe realizări prin forțe proprii și prin implementarea de proiecte europene și și-au zis ce o să mai facem când vin alegerile și el va etala că s-a realizat și sală polivalentă și stradion de 15.000 de locuri chiar dacă aceste obiective nu le făceam eu și nu am cum să le fac eu ca primar.


(…) Eu vă arăt documente prin care am cerut i-am cerut lui Victor Ponta să mă primească în audiență să îi explic ce probleme sunt. La toate hârtiile trimise niciun răspuns”, a declarat Robu, care a acuzat şi că pesediştii din Timiş nu l-au ajutat să ia legătura direct cu Ponta. Pe de altă parte, acelaşi primar declara anul trecut că el nu merge să stea pe la uşi la Bucureşti, că problemele oraşului se pot rezolva şi prin adrese.

Președintele PSD Timiș, fost ministru al Comunicațiilor în cabinetul Ponta, Sorin Grindeanu, a declarat că „legat de ceea ce susţine domnul Robu, am un singur răspuns. Mie nu mi-a solicitat, în calitatea mea de membru au guvernului, nicio audienţă, şi putea să o facă. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, coleg de partid cu domnul Robu mi-a cerut ajutorul de trei ori, domnia sa niciodată. În al doilea rând, sunt nu mai puţin de şase luni de când România are un nou guvern, condus de domnul Cioloş. Am înţeles că la vizita domnului Cioloş în Timişoara ideile fanteziste ale domnului Robu nu fost foarte bine primite de premierul tehnocrat. Domnul primar ar putea să renunţe la victimizare şi să înveţe de la colegi de-ai săi precum primarul din Oradea, domnul Bolojan sau domnul Scripcariu de la Braşov, cum se solicită fonduri de la nivel central pentru un oraş. Concluzia mea este că domnul primar Robu îşi ascunde incompetenţa dând vina pe Bucureşti”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.